Soția lui Michael Schumacher, într-un mesaj emoționant: „E un luptător și nu se dă bătut“

Corinna Schumacher a transmis un mesaj emoționant despre starea soțului ei


La data externării din spital, Corinna Schumacher a făcut un apel pentru a lupta alături de Michael, dar a precizat că nu va mai vorbi despre acest subiect și a cerut respectarea intimității familiei sale. În acest context, scrisoarea ei adresată muzicianului german poate fi considerată prima sa comunicare despre starea lui Michael Schumacher.

Corinna s-a căsătorit cu Michael Schumacher în 1995, după ce s-au cunoscut la o petrecere organizată de Ferrari.

Toate sursele din anturajul lor spuneau că ei erau foarte îndrăgostiți, se certau foarte rar și se acceptau așa cum erau, relatează Daily Mail.

Corinna avea apariții publice rare, de regulă pentru a fi alături de soțul ei la curse sau la evenimente, și i-a lăsat toată libertatea pentru a se bucura din plin de pasiunea lui. La rândul său, Michael i-a susținut pasiunea pentru călărie, cumpărându-i un ranch în Texas, unde ea putea crește cai. Corinna era campioană europeană la "reining", stilul Western de călărie.

Cuplul are doi copii - Gina Marie urmează pasiunea mamei sale pentru călărie, și Mick, care a devenit pilot de Formula 3.

Managerul lui Michael, Sabine Kehm, se ocupă de obicei de comunicatele de presă, în timp ce avocații reprezintă familia în instanță.
Cu doar câteva zile înaintea dezvăluirii scrisorii, Kehm a vorbit despre lansarea unui poster pentru strângerea de fonduri în contul fundației Keep Fighting Foundation, înființată de Schumacher. "E un mod uimitor de a onora cariera legendară a lui Michael și, în plus, un poster foarte frumos", a spus Kehm.

Numele fundației, "Keep fighting/Continuă să lupți" a fost ales pentru că este o concepție din filosofia personală a fostului campion și un slogan pe care el îl repeta adesea.
"Întotdeauna am crezut că nu ar trebui niciodată să te dai bătut și că trebuie să continui să lupți când există doar o mică șansă", spunea Schumacher în 2007.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod