Mickey Rourke își hrănește câinele cu furculița, la cafenea: „Una mie, una ție“

Starul a fost fotografiat la o cafenea din Los Angeles unde a cerut un scaun înalt pentru copii și și-a hrănit cățelul cu furculița.

Câinele e cel mai bun prieten al omului, dar și Mickey Rourke e cel mai bun amic al animalului său de companie. Actorul și-a luat sâmbătă cățelul, un Pomeranian simpatic pe care l-a numit Number One, și a mers să mănânce la o cafenea din Los Angeles. Accesul cu animale de companie este interzis înăuntru, dar este permisă servirea afară, așa că actorul a cerut un scaun înalt, folosit de regulă pentru copii mici, și și-a așezat cățelul pe el.

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni negri sport, largi, un tricou negru care nu-i masca burta și o jachetă de acceași culoare, starul purta ochelari de soare și a stat picior peste picior la masă, în compania unui prieten.

El și-a hrănit răbdător cățelul, cu furculița, după metoda: "una mie, una ție", relatează Daily Mail.

Mickey Rourke este un mare iubitor de câini. În 2015, el și-a tatuat pe braț numele fostului companion patruped, Jaw, pe braț. Actorul și-a tatuat și mesajul "Guapo Siempre/Mereu frumos".

În același an, Mickey Rourke a dezvăluit că Beau Jack, câinele său, l-a împiedicat să se sinucidă. "Am trecut printr-o perioadă foarte grea. Îmi făceam rău singur și stăteam și o zi în baie.
Nu mai suportam și am luat arma. Mă gândeam pe care parte a capului s-o lipesc și câinele meu, Beau Jack, a început să latre. M-am uitat la el, el se uita la mine și parcă mi-a spus cu ochii lui: <<Cine o să aibă grijă de mine?>>. Și m-a făcut să pun arma jos. Eram gata să mă duc"
, a mărturisit starul pentru Page Six.

Fascinația lui Mickey pentru câini a apărut după ce a primit unul de la a doua sa soție, Carré Otis, de care a divorțat în 1998. De atunci, el a spus de mai multe ori că renașterea carierei sale se datorează câinilor.
Jack, un chihuahua alb, a apărut în filmul lui din 2003, "Once Upon a Time in Mexico". În timpul discursului de la gala Globurilor de Aur din 2009, unde a fost premiat pentru rolul său din "The Wrestler/Luptătorul", Rourke le-a mulțumit câinilor săi.  

Actorul are acum patru câini. Loki, chihuahua despre care spunea că este "viața lui", a murit la vârsta de 18 ani în brațele lui, la o lună după ce el i-a mulțumit public că l-a împiedicat să se sinucidă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod