Destăinuirea lui Blake Shelton despre relația cu Gwen Stefani: „Nu pot să cred că e cu mine“

Cântărețul de muzică country a făcut câteva mărturisiri despre relația cu partenera lui, Gwen Stefani, în show-ul realizat de Ellen DeGeneres.

La 49 de ani, pe care îi arată doar pe jumătate, Gwen Stefani se remarcă în galeria femeilor celebre și foarte frumoase care strălucesc pe măsură ce se apropie de 50 de ani sau depășesc această barieră. Atât de bine se menține cântăreața americană, încât iubitul ei, Blake Shelton, nu-și ascunde uimirea că este cu el. Și, să fim sinceri, deși el este cu șapte ani mai tânăr decât ea, Gwen pare să se afle undeva pe la 30, iar Blake pe la 50 - încă o dovadă că vârsta e doar un număr.

Mai în glumă, mai în serios, cântărețul de muzică country în vârstă de 42 de ani a mărturisit, în emisiunea de televiziune "The Ellen DeGeneres Show", că nu-i vine să creadă că este cu Gwen. "Nu pot să cred că este cu mine.

Ce-i în neregulă cu era? Ceva nu-i în regulă cu ea!", a spus el când pe ecranul din studio a apărut o imagine cu ei doi sărutându-se.

Discuția despre relația lui a început când Ellen DeGeneres a vrut să știe ce efect a avut faptul că a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață. "A așteptat Gwen mai mult de la tine?", l-a întrebat ea. "Da. Ar trebuie să fie ca un fel de superputere, înțelegi? Nu cred că a simțit superputerea", a răspuns el, pe un ton glumeț.

Blake Shelton revine în televiziune pentru sezonul 15 al show-ului "The Voice", iar anul viitor va începe un turneu în Statele Unite, primul concert fiind programat pe 14 octombrie, în Oklahoma City.

În iulie, Gwen Stefani a spus că se simte inspirată de iubitul, Blake Shelton, care este "un om extraordinar din cap până în picioare".
"Este băiatul meu de acasă. Este partenerul meu. Este un om minunat din cap până în picioare şi mă simt recunoscătoare pentru asta. Îl laud în fiecare show! Mă inspiră atât de mult. Mi-a schimbat viaţa", a declarat ea.

În luna mai, Gwen Stefani declara într-un interviu că se află la "capătul călătoriei sale ca muzician, din cauza vârstei", pentru că face acest lucru de peste 30 de ani. Cântăreaţa care din iunie susţine o serie de concerte la Zapos Theatre din Las Vegas a sugerat că se gândeşte să renunţe la cariera sa muzicală.
"Este perfect pentru mine să pot să susţin show-urile la Las Vegas, este un lucru perfect pentru mine ca mamă, dar şi din punct de vedere creativ", a spus ea într-un interviu pentru Entertainment Tonight. Aceasta a mai spus că a devenit din ce în ce mai greu să se ocupe de un turneu având trei copii la şcoală.

Stefani a mai spus că a acceptat să meargă în cel mai recent turneu al său, organizat în 2016, după divorţul de muzicianul britanic Gavin Rossdale, pentru că a avut "o criză personală şi a simţit cum muzica se revarsă din ea".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod