Coșmarul unui supermodel: Elle Macpherson s-a împiedicat și a căzut pe stradă - VIDEO

Vedeta în vârstă de 54 de ani s-a împiedicat în timp ce se pregătea să urce într-o mașină. Ea s-a ridicat cu greu, cu ajutorul șoferului.

Mersul pe tocuri este riscant, iar o căzătură este cel mai mare coșmar pentru un supermodel. În pofida vastei sale experiențe, Elle Macpherson a avut neșansa să se împiedice pe stradă, căzând destul de rău, într-o poziție care putea să-i provoace mari neplăceri.

Incidentul s-a petrecut duminică, în Sydney, și a fost filmat, înregistrarea video devenind virală. Vedeta tocmai ieșise dintr-o florărie și i-a salutat pe cei câțiva fani care o observaseră, apoi s-a îndreptat spre mașina care o aștepta, însoțită îndeaproape de șofer.

Ea ținea în mâna dreaptă un buchet de flori, iar în stânga avea telefonul și alte lucruri.

Faptul că avea ambele brațe ocupate, ochelarii de soare pe care îi purta, tocurile și neatenția au contribuit la incidentul care a urmat: Elle a călcat strâmb exact în momentul în care se pregătea să urce în mașină, căzând pe bordură după ce s-a lovit cu capul de bancheta automobilului.


Căzătura s-a petrecut atât de repede, încât șoferul nu a avut timp să o apuce. Surprinsă și debusolată, Macpherson a rămas două secunde pe trotuar, șoferul intervenind și ajutând-o să se ridice.

Ea a reușit, totuși, cu un gest reflex, să-și ferească buchetul de flori ținându-l deasupra capului, relatează News.com.au. Din fericire, ea nu a suferit o fractură după această întâmplare neplăcută.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod