Povestea incredibilă a fetei care a fugit de acasă fiindcă era abuzată de un vecin: S-a întors după 20 de ani cu o nouă identitate și are 4 copii

Crystal Haag avea 14 ani când a dispărut de acasă. Mama ei a căutat-o în zadar, ani la rând. Fata a fugit după ce a fost abuzată sexual de un vecin și s-a întors după 20 de ani, total schimbată.

Timp de două decenii, Cynthia Haag a refuzat cu încăpățânare să se mute din casa ei din Baltimore. A stat acolo în fiecare zi, doar-doar fiica ei o să apară într-o bună zi. Când, în sfârșit, minunea s-a întâmplat, femeia nu a recunoscut-o pe cea care i-a deschis ușa. Crystal Haag a devenit Crystal Saunders. Acum este mamă la rândul ei, vorbește fluent limba spaniolă și are o altă dată de naștere. Un happy end și totodată un nou început pentru o familie chinuită de un secret dureros, scrie Washington Post.

Pe 26 aprilie 1997, în ziua în care Crystal a dispărut, mama ei se afla la serviciu.

Era casieră la un magazin din cartier, iar fiica sa a venit să cumpere lapte și cereale. Își amintește și acum chipul ei zâmbitor. Crystal era o fată frumoasă și cuminte, nimic nu anunța ceea ce a urmat. "Să stai aproape de casă azi", i-a spus femeia. Crystal i-a promis că așa va face.

În seara aceea, când a ajuns acasă, Cynthia n-a mai găsit-o. Crystal dispăruse fără urmă. Ceea ce femeia avea să afle abia peste 20 de ani era că fata ascundea un secret teribil - un vecin începuse să o abuzeze sexual când ea avea nouă ani.
Abuzurile erau atât de frecvente, încât aceasta a crezut la început că era ceva normal. Când a făcut zece ani, s-a convins singură că mama ei știa.

În acea seară de aprilie, Cynthia a ajuns la limită. A ieșit cu prietenii până la miezul nopții, apoi a urcat într-un autobuz și dusă a fost. A plecat la New York. Acolo a devenit Crystal Saunders, iar la 23 de ani lucra ca menajeră și și-a făcut un rost în Bronx. Curând, a rămas însărcinată cu primul copil. A făcut rost de un permis auto fals și de un card de asigurări sociale cu noua ei identitate, apoi viața ei a intrat în normal.
Crystal a mai născut trei copii și a devenit o membră atât de importantă a comunității dominicane, încât toți o numesc "bunica" și "verișoară". Are o nouă familie acum.

Dar în timp ce ea își construia o nouă viață, mama sa era pierdută în trecut. Devastată de dispariția fiicei, tot mai spera că îi va da de urmă. A căutat-o în privirea fiecărei fete cu ochii căprui pe care o vedea purtând o șapcă, așa cum și-o amintea din ultima zi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod