Povestea incredibilă a fetei care a fugit de acasă fiindcă era abuzată de un vecin: S-a întors după 20 de ani cu o nouă identitate și are 4 copii

Crystal a devenit mamă a patru copii și o membră importantă a comunității dominicane din New York


Cynthia a refuzat să mai petreacă Crăciunul și a refuzat cu înverșunare să se mute din casa ei, știind că fiica sa, dacă mai trăiește, se va întoarce acolo. În 2010, poliția din Baltimore a anunțat-o cu regret că a epuizat toate posibilitățile de a-i găsi copilul. Ceea ce nu știa femeia era că fiica sa îi urmărea pe Facebook pe membrii familiei sale.

În cele din urmă, băiatul cel mare, în vârstă de 20 de ani, a convins-o pe Crystal să se întoarcă acasă.

Într-o zi din martie 2018, Cynthia a primit un telefon de la fiica ei mai mare, Bianca. Crystal îi trimisese un mesaj pe Facebook și o anunța că vine acasă. În aceeași seară, Bianca a plecat cu mașina la New York și a adus-o pe sora ei pierdută, iar Crystal și Cynthia s-au revăzut pentru prima oară după 20 de ani. "Fata mea drăguță!", a exclamat femeia.

La un an de la regăsirea emoționantă, cele două femei încă învață cum să se poarte una cu cealaltă. "Parcă am găsit un alt om.
A plecat ca un copil și s-a întors ca un adult. Vreau doar să o iubesc"
, a spus femeia pentru Washington Post.

Crystal recunoaște că îi este greu să stea cu mama ei, care o tratează tot ca pe un copil. "E foarte dificil. Uneori e mai bine stai departe", a mărturisit, la rândul ei, femeia.

Crystal i-a povestit mamei sale despre abuzurile sexuale care au făcut-o să plece și i-a spus că era convinsă că a știut tot timpul. Femeia a fost șocată când a aflat.

Crystal s-a mutat în același cartier și cele două continuă să se vadă periodic, încercând să se obișnuiască din nou una cu alta.
"Aș fi vrut să fim puțin mai apropiate", este singurul regret al Cynthiei, care după ce i s-a îndeplinit cea mai mare dorință din viața ei, s-a hotărât să-și vândă casa. "O să plec de aici. A venit timpul", a spus femeia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod