Băieții buni care fac treaba poliției: Pensionarii militari care salvează minorele răpite de proxeneți

Din 2014 și până acum, Saved in America a reușit să salveze peste 220 de tinere din mâinile proxeneților. În medie, cinci suflete pe lună. În plus, SIA oferă și asistență juridică și terapie psihologică pentru victimele exploatării sexuale, relatează Bored Panda.

"Cele mai grele cazuri sunt cele în care primim informații la mult timp după dispariții. Cu cât un minor e dispărut mai mult, cu atât este mai dificil de găsit", explică Travers. 

Fii prietenul copilului tău, dar rămâi părinte!

 


Expertul are și un sfat pentru părinți, astfel încât copiii lor să nu se intersecteze cu rețelele de trafic de carne vie: "Cunoaște anturajul copilului și locurile în care merge.
Află totul despre comunicarea lui pe rețelele de socializare. Fii prietenul copilului tău, dar rămâi părinte. Amintește-ți, copilul tău este un dar de la Dumnezeu."


Saved in America continuă să ia urma copiilor dispăruți în Statele Unite, iar cei care vor să susțină activitatea pot lucra ca voluntari sau pot face donații pe site-ul organizației.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Saftoiu Ilie pe 20 Ian 2020, 06:33
    Asta e o parte a reactiei societatii

    Sa intelegem ca toti stiu sa respecte legea si amendamentul 2 din constitutie dar ce vor face cand vine UN ARMY (recrutari 26.12.2019- 08.01.2020) si vor lua armele populatiei inclusiv militiilor locale si statale iar toti vor fi bagati in campusuri FEMA pentru reeducare si reconversie sociala. Problema se va globaliza ca Agendele

    0
    0

  • Mihao pe 11 Dec 2019, 09:56
    Trafic persoane

    Este o veste extraordinara sa vezi ca oamenii se pot mobiliza pt a salva fete traficare. Ar trebui si la noi ceva asemanator dar nu prea se poate. E grav cat de complice sunt autoritățile la asemenea fapta Ei de fapt accepta asemenea nelegiuiri, ce fac voluntarii e ceva deosebit si nu sunt susținuți oficial.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod