Băieții buni care fac treaba poliției: Pensionarii militari care salvează minorele răpite de proxeneți

5 suflete salvate în fiecare lună

 

Una dintre cele mai frumoase povești ale SIA este cea a două fete de 16 ani care au dispărut într-o după-amiază de vineri. Părinții încercau cu disperare să afle ceva de la prieteni și poliție, dar în zadar - parcă intraseră în pământ. Apoi i-au anunțat pe cei de la SIA, iar "băieții buni" au aflat că fetele fuseseră răpite de o rețea și vândute ca sclave sexuale.

SIA a cooperat cu poliția și le-a salvat pe cele două fete din Compton, California.

Acesta a fost unul dintre cele peste 7.000 de cazuri de trafic de ființe umane înregistrate anual în SUA.

Saved in America nu este o grupare paramilitară de tip "vigilante" și nu se substituie autorităților. Dimpotrivă, colaborează strâns cu acestea și susțin eforturile de combatere a exploatării sexuale a minorilor din SUA.

Toți membrii SIA sunt oameni cu pregătire specială și lucrează benevol pentru salvarea minorelor care cad pradă rețelelor interlope. Foști membri ai trupelor SEAL, foști pușcași marini și foști polițiști, aceștia operează organizat, într-un proces care include șase etape, de la strângerea de informații de la părinți și anturaj, precum și de pe rețelele de socializare, până la faza intrării în acțiune.

"Când minorul e localizat, echipa se coordonează imediat cu forțele de poliție pentru salvarea minorului și arestarea infractorului. Echipa preia copilul, predându-l unui centru de reabilitare, la o secție de poliție sau familiei", a explicat Travers.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Saftoiu Ilie pe 20 Ian 2020, 06:33
    Asta e o parte a reactiei societatii

    Sa intelegem ca toti stiu sa respecte legea si amendamentul 2 din constitutie dar ce vor face cand vine UN ARMY (recrutari 26.12.2019- 08.01.2020) si vor lua armele populatiei inclusiv militiilor locale si statale iar toti vor fi bagati in campusuri FEMA pentru reeducare si reconversie sociala. Problema se va globaliza ca Agendele

    0
    0

  • Mihao pe 11 Dec 2019, 09:56
    Trafic persoane

    Este o veste extraordinara sa vezi ca oamenii se pot mobiliza pt a salva fete traficare. Ar trebui si la noi ceva asemanator dar nu prea se poate. E grav cat de complice sunt autoritățile la asemenea fapta Ei de fapt accepta asemenea nelegiuiri, ce fac voluntarii e ceva deosebit si nu sunt susținuți oficial.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod