Lecție de parenting: Pedeapsa pe care un bărbat i-a aplicat-o fiicei sale fiindcă a invitat băieți la o petrecere în pijamale

O fată de 15 ani a dat de bucluc pentru că a invitat niște băieți la o petrecere în pijamale. Părinții i-au dat de ales: renunță o lună la telefon sau le cedează contul de Instagram. Ce a urmat a stârnit hohote de râs în toată lumea.

Or fi ei mai dintr-o bucată, dar oamenii din Texas se țin de cuvânt când spun o vorbă și nu le place să fie luați peste picior. Madelynn Sumpter, în vârstă de 15 ani, a învățat asta de la tatăl ei, în cel mai usturător mod.

După ce a invitat niște băieți la o petrecere în pijamale pe care ea a organizat-o, părinții săi, Tawnya Ford și Larry Sumpter, au pus-o să-și aleagă pedeapsa: 30 de zile fără telefon sau le dă contul de Instragam timp de două săptămâni. Fata s-a gândit că nu poate rezista o lună fără telefon, așa că a renunțat la rețeaua de socializare. În fond, cât de rău poate să fie?

După ce tatăl ei i-a preluat contul și a început să posteze imagini în care râdea de ea, și-a dat seama că mai bine ceda telefonul.

Dar era prea târziu: domnul Larry Sumpter, om la 43 de ani, și-a făcut de cap, ironizându-și fiica în fel și chip pentru a-i da o lecție. În următoarele zile, contul ei de Instagram a devenit foarte popular.

Larry și-a făcut apariția pe contul fiicei sale pe 11 noiembrie, când a postat un selfie în care zâmbea. "Cred că-s drăguț. Poate o să șterg mai târziu asta", a scris el.

Când a văzut cum "i-a deturnat" contul tatăl ei, Madelynn l-a implorat să-i ia telefonul și să-i dea înapoi accesul pe Instagram. "După prima zi, Madelynn zicea că s-a răzgândit și că a ales o lună fără telefon. Iar el i-a spus: <<Nu.

Sunt prea implicat. Am foarte multe idei. Rămânem așa două săptămâni>>", a povestit mama adolscentei pentru Today. "E înnebunit după asta. Cred că o să-și facă cont pe TikTok când o să termine", a adăugat Tawnya Ford.

Din ce în ce mai urmărite, postările lui Larry au stârnit hohote de râs în toată lumea. Imaginile în care el își ironizează fiica, pentru a o învăța minte, i-au adus mii de like-uri.

Într-una dintre cele mai apreciate apariții, Larry poartă o perucă blondă și un maieu strâns cu fundiță pe piept, cu pantaloni scurți din denim și cizme în picioare, imitând ținutele adolscentelor care cerșesc atenție pe internet.

Altădată, a postat un selfie în care are pe cap casca de muncitor și a scris: "Poate mai fac o ședință foto mai târziu...

poate nu?", adăugând ironic hashtag-uri inspirate din cele folosite de fiica sa: #parenttakeover #makebetterchoices #instagood ##followme #feelingcute.

Ca să fie sigur că Madelynn a priceput lecția, a preluat controlul și pe contul ei de TikTok, unde a postat mai multe înregistrări video amuzante, inclusiv una în care el încearcă să danseze cu mișcări twerk.

Tawnya a spus că Madelynn ar fi trebuit să știe la ce să se aștepte, întrucât tatăl său obișnuiește să facă tot felul de lucruri jenante, cum ar fi să o ia de la școală îmbrăcat ca o mascotă. "Întotdeauna ne pricepm să ne facem copiii de râs", a declarat ea.

Deși a trebuit să suporte acest supliciu de neuitat ca să se învețe minte, nu-i chiar sfârșitul lumii pentru Madelynn.
Contul ei de Instagram este foarte urmărit acum - când Larry a trecut la butoane, ea avea câteva sute de like-uri. Acum are mii.


 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod