Respect pentru o alergătoare curajoasă: S-a luptat cu un agresor şi i-a spart capul - FOTO

O tânără care făcea jogging în oraşul american Seattle a fost victima unei agresiuni, dar a ripostat prompt şi i-a venit de hac atacatorului.

Kelly Herron ieşise la o alergare prin parcul Golden Gardens Park, duminica trecută, când a trăit cel mai urât coşmar al unei femei. Şi al unui alergător, de altfel. S-a trezit atacată de un individ, iar incidentul putea să ia o turnură foarte urâtă dacă tânăra n-ar fi reacţionat cu promptitudine, controlându-şi spaima şi apărându-se foarte dur.

Kelly foloseşte un ceas cu monitorizare prin satelit, care înregistrează traseul parcurs, durata şi ritmul alergării. Ea a postat pe internet o imagine cu traseul aşa cum a fost salvat, incluzând şi momentul agresiunii, iar itinerariul haotic atestă clar locul în care s-a produs infracţiunea, relatează ABC News.

Incidentul a avut loc în momentul în care ea s-a oprit din alergare şi a vrut să folosească o toaletă publică. Individul era ascuns înăuntru şi a încercat să o strângă de gât şi să o tragă înăuntru ca s-o violeze. Dar a avut o mare surpriză: victima a reacţionat dur, iar el a scăpat situaţia de sub control.

Alergătoarea a strigat după ajutor şi l-a înfruntat pe individ, luptându-se cu el şi urlând: "Nu azi, nenorocitule!". L-a lovit în faţă, i-a dat cu uşa în frunte şi apoi, după o luptă corp la corp, a izbutit să-l împingă înăutru şi să-l încuie, blocându-l până la sosirea poliţiştilor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod