Prinț pentru o zi: Povestea băiatului de 7 ani care s-a căsătorit în glumă cu mama sa

Un băiat în vârstă de numai 7 ani „s-a căsătorit“ cu mama lui, într-o ceremonie organizată în joacă. Ceea ce ar putea fi scandalos la prima vedere este, de fapt, o poveste emoționantă.

Înconjurat de membrii familiei și de prieteni, Logan Mountcastle a mers la altar alături de mama lui, Joelean, într-o prestinsă ceremonie de căsătorie organizată la un club din Gainsborough, în comitatul englez Lincolnshire. Nu-i o știre scandaloasă, ci o poveste emoționantă: băiețelul mai are doar câțiva ani de trăit, fiind diagnosticat cu o maladie genetică incurabilă, iar mama lui a dorit să-i împlinească visul de a fi prinț înainte de ca simptomele bolii să se agraveze.

Pentru ca Logan să devină prinț pentru o zi, femeia a organizat o "nuntă" cu tema inspirată de povestea "Frumoasa și bestia", iar invitații au aplaudat cu lacrimi în ochi momentul în care băiatul, îmbrăcat într-un costum bej, cu pantaloni scurți de aceeași culoare, a ajuns în fața altarului improvizat.



Pentru mama lui, a fost o experiență cu senzații amestecate: "A fost foarte emoționant, am fost copleșită. Nu pot să uit cât de mulți oameni au venit. Familia și prietenii au contribuit pentru ca această petrecere să fie un eveniment reușit. Avem amintiri care ne vor vor rămâne mereu în suflet", a spus Joelean. "Mereu spunea că vrea să se însoare cu mama lui, ceea ce mi s-a părut un pic ciudat, dar nu va avea șansa de a se căsători cândva. Și s-a bucurat așa de tare! A fost copleșit.
Toți copiii erau bucuroși și abia așteptau să vină ziua asta. Când a văzut <<Frumoasa și bestia>> a râs într-una, acum a primit ceea ce și-a dorit și orice mamă și-ar dori asta"
, a mai spus mama băiatului.

Femeia a angajat un preot metodist pentru "ceremonia" formală, iar în locul clasicului jurământ al căsătoriei, ea i-a promis că va fi mereu lângă el pentru a-l apăra, relatează Daily Mail.

13 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod