Lucruri neștiute din viața lui Freddie Mercury – Cine a fost femeia care i-a marcat viața

Vedetă incontestabilă a muzicii, Freddie Mercury a furat inimi și a făcut oamenii să danseze, să cânte și să plângă – adică tot ce ar trebui să evoce un muzician talentat într-un public. Însă, în viața sa au existat o mulțime de lucruri învăluite în mister.
Oriunde în lume, melodiile sale au inspirat și încântat oamenii, pe măsură ce a intrat pe scenă alături de celebra sa trupă, Queen.
 
Acum, având în vedere ascensiunea „Bohemian Rhapsody”, filmul biographic, de succes, despre viețile lui Mercury și a colegilor săi de trupă, au fost dezvăluite noi informații, iar oamenii încep să arunce o privire mai atentă asupra vieții personale intrigante a protagoniștilor acestui film.
 
 
Iată secretele și surprizele din viața uneia dintre legendele rock n’ Roll-ului
 


Cine a fost Farrokh Bulsara

 
 
Știați că Freddie Mercury nu este numele lui adevărat? S-a născut în 1946, iar numele său a fost Farrokh Bulsara. Este născut din părinți cetățeni indieni de origine persană și credință zoroastriană.
Tatăl și mama lui s-au mutat în Zanzibar pentru că tatăl său era cetățean britanic și lucra casier pentru Biroul Colonial Britanic din această țară.

La 7 ani, Farrokh a început să învețe pianul clasic, iar la 8 ani a mers la un internat britanic foarte prestigios, din apropiere de Mumbai. Acesta a fost, de fapt, locul unde și-a format prima trupă!
 


La 12 ani și-a format prima trupă

 

În timpul petrecut la această școală, Farrokh a făcut echipă cu câțiva colegi de clasă, iar la vârsta de 12 ani și-a format o trupă de școală numită The Hectics.
 
Farrokh a primit apoi porecla „Freddie”, în acești ani de școală, și i-a rămas pe viață! 
 

 
Revoluția din Zanzibar a pus familia pe fugă

 
 
După ce și-a terminat studiile la St.
Peter, când avea 17 ani, Freddie s-a mutat înapoi cu părinții săi în Zanzibar. Revoluția, din păcate, a avut loc în același an, în 1964, și s-a trezit înconjurat de violență. Familia și prietenii lui din această comunitate au trăit cu toții în condiții periculoase, desi, mai târziu, au reușit să fugă, nevătămați.
 


A studiat arta, la Londra

 
 
Ar fi putut fi designer grafic! Freddie a studiat arta în vestul Londrei, la Isleworth Polytechnic, apoi a primit o diplomă în Design grafic și artă la Ealing Art College.
 
Deoarece era un talent creativ și avea diplome, mama lui l-a încurajat cu adevărat să caute un loc de muncă la un birou de design grafic.
 
 

Muzica nu îi dădea pace

 
 
Totuși, Freddie știa că inima lui era în muzică și a continuat pe acea cale.
S-a alăturat multor trupe diferite, dar nu a găsit potrivit să rămână cu ele pentru foarte mult timp.
 
În acest moment, a lucrat și în Kensington Market, la un stand de haine de epocă - Biba. Freddie a lucrat cu o persoană specială aici... poți ghici cine?
 


Mary Austin – o poveste de iubire de șapte ani și o prietenie pe viață

 
 

Acest magazin vintage numit Biba a fost locul în care Freddie a cunoscut-o pe minunata Mary Austin, în anii 1970. Ea spunea, mult mai târziu, în timp ce reflecta asupra acestei întâlniri, că Freddie arăta ca un „muzician cu aspect sălbatic” care a intimidat-o și a fascinat-o.
 
 

 
Au format un cuplu și a fost o dragoste frumoasă, deoarece Mary spune despre Freddie: „nu semăna cu nimeni pe care l-am întâlnit înainte”.
 

 
Freddie a cerut-o de nevastă pe Mary

 
 
Au fost împreună timp de șapte ani și Freddie a cerut-o în căsătorie pe Mary.
Deși nu s-au căsătorit, au rămas apropiați pe viață, chiar și după ce s-au despărțit din cauza sexualității lui Freddie. 
 
Într-un interviu despre Mary, Freddie spunea că aceasta îi este unul dintre cei mai apropiați prieteni pe care i-a avut vreodată și că pentru el s-a simțit ca o căsătorie în modul în care au interacționat și și-au împărtășit viața împreună. (Articolul continuă în pagina următoare...)
25 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod