Horoscopul săptămânii 5-11 decembrie: Săgetătorii singuri vor cunoaște pe cineva în aceste zile

Urmează o săptămână plină de provocări! Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!
Prima parte a lunii decembrie aduce noutăți în viețile tuturor nativilor. 
 
 
Horoscopul săptămânii 5-11 decembrie 

 

Berbec

 
Ai de făcut alegeri importante acum și trebuie să fii cu băgare de seamă. De aceste alegeri va depinde financiar întreg anul 2023 și nu poți da greș. Ai grijă și nu uita că trebuie să gândești pe termen lung. Nu te bucura la câștiguri imediate!

 
Pe plan sentimental, ai, în sfârșit, curajul de a vorbi sincer si deschis cu partenerul/partenera și să spui ce nu îți place, ce ți-ai dori și cum ai vrea să funcționeze lucrurile între voi.
Acest lucru va da un boost de fericire relației voastre. Va fi o discuție grea, dar rezultatele vor fi uimitoare. Veți fi mai uniți ca niciodată.
 
Berbecii singuri se bucură de compania prietenilor și cunosc oameni noi. S-ar putea să ajungă la concluzia că nu e momentul potrivit pentru o relație acum, așa că scopul principal rămâne distracția.

Taur

 
Ai o perioadă de ”zgârcenie”. Aveai planuri mari, achiziții de cadouri substanțiale pentru cei dragi, dar revii asupra deciziei și îți dorești doar să le iei ceva simbolic.
Sigur, banii puși deoparte nu strică și tu știi bine asta!
 
Pe plan amoros, aveți mici neînțelegeri din cauza banilor și acest fapt vă afectează dinamica de cuplu. Nu trebuie să fiți ranchiunoși, nu veți face decât să pierdeți timp prețios, în care ați fi putut rezolva deja toate problemele.
 
Taurii singuri se bucură de un succes fulminant și fac cuceriri pe linie. Din nefericire, însă, nici una din persoanele cucerite nu este pe placul lor…

Gemeni


Săptămâna aceasta ar trebui să stai pe loc cu orice achiziție.
Influențele astrale din casa banilor nu favorizează achizițiile și s-ar putea ca ceea ce cumperi acum să fie doar ”bani aruncați”. Spre finalul săptămânii primești o propunere de colaborare și iei în calcul serios să spui ”da”.
 
Pe plan sentimental, lucrurile sunt in armonie. Vă faceți planuri pentru Sărbători, liste de cadouri, liste de cumpărături, iar partenerul/partenerul îți face bucuria de a te lăsa să fii ”șeful” în această poveste, lucru care te bucură nespus de mult pentru că, în final, alegi ce vrei fără discuții îndelungate.
 
Gemenii singuri trec printr-o schimbare de paradigmă în ceea ce privește relațiile și fac anumite ajustări în comportamentul lor.
Succesul nu va întârzia să apară! (Articolul continuă pe pagina următoare...)
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod