Horoscopul săptămânii 5-11 decembrie: Săgetătorii singuri vor cunoaște pe cineva în aceste zile

Horoscopul săptămânii 5-11 decembrie 

Rac


Ai avut mereu o relație bună cu colegii, dar săptămâna aceasta vei întâmpina ceva dificultăți în comunicare. Stai liniștit/ă și abordează problema cu calm, discută deschis și lucrurile se vor rezolva. Spre mijlocul săptămânii primești o veste bună despre o sumă de bani pe care o așteptai de ceva timp.
 
Te bucuri de cea mai armonioasă perioadă din acest an în cuplu. Trăiți împreună o bucurie datorită unui eveniment fericit din familie și vă bucurați împreună de compania celor apropiați.
 
Racii singuri traversează o perioadă confuză, dominată de tristețea singurătății.
Trebuie să ridici capul și să te uiți cu atenție în jur - vei descoperi că nu ești singur/ă.

Leu


Munca ta nu va rămâne nerăsplătită. Ești implicat/ă în multe proiecte și abia acum începi să vezi roadele muncii tale de peste an. Nu numai că vei fi remunerat/ă, dar vei și bonificat/ă. Financiar, este cea mai bună perioadă a ta din acest an.
 
În dragoste, ai decis sa nu te lași afectat/ă de niciun eveniment care nu te privește și nu te afectează direct, iar partenerul/partenera te poate acuza că ești rece și insensibil/ă. 
 
În viața Leilor singuri, s-ar putea să apară, în sfârșit, cineva care să le sucească mințile și să-i cucerească instantaneu.
Rațiunea Leilor nu va ceda în fața unei cuceriri, așa că nu e niciun pericol! Totul va trece prin filtrul gândirii!

Fecioară


Te pregătești de încheierea acestui an greu și începi să-ți faci socotelile. După ce tragi linie, vei observa că ai pierdut pe o parte și ai câștigat pe alta. E cazul să tragi de aici concluziile potrivite pentru viitor.
 
Pe plan sentimental, vii după o perioadă în care planul profesional a avut prioritate în viața ta și acum ai, în sfârșit, timp și pentru cuplu.
Îi vei pregăti o surpriză partenerului/partenerei din dorința de a recupera timpul în care ai cam neglijat relația voastră.
 
Fecioarele singure au poftă de distracție și nu ratează nicio oportunitate de ieșit în oraș și nicio invitație la vreo petrecere. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod