Horoscopul săptămânii 5-11 decembrie: Săgetătorii singuri vor cunoaște pe cineva în aceste zile

Horoscopul săptămânii 5-11 decembrie 

Capricorn


Urmează o săptămână complicată pe plan financiar. Alegerile din trecut nu se dovedesc a fi tocmai profitabile și e nevoie să-ți regândești strategia. Liniște-te și ia decizii cu calm și fără grabă. Învață din lecțiile trecutului!
 
Nu cădeți deloc la înțelegere în activitățile zilnice și relația de cuplu stă pe un butoi cu pulbere. Dacă până acum ai făcut eforturi să faci compromisuri, acum nu mai ești dispus/ă să lași de la tine.
Lucrurile vor escalada și numai cu foarte mult tact pot fi aplanate.
 
Capricornii singuri se bucură de libertatea care le place atât de mult! Tânjesc după o poveste de dragoste ca-n filmele romantice și sunt nemulțumiți că nu au parte de ea, deși nu fac nimic în acest sens.

Vărsător


Cineva din familie va avea nevoie de o sumă importantă de bani și e nevoie de un efort conjugat pentru a o acoperi, mai ales că această problemă ține de sănătate. Bucură-te că e ceva ce se rezolvă! Asta e tot ce contează!
 
În dragoste, sunt ceva turbulențe! Unde dai si unde crapă! Ai vrut să-i faci persoanei iubite o surpriză, ai fost prins în fapt și acest lucru a creat suspiciuni.
De la o surpriză s-a ajuns la o criză relațională. Singura variantă e să fii deschis/deschisă și să spui totul cu lux de amănunte.
 
Vărsătorii singuri trec printr-o perioadă depresivă și au câteva zile cam grele. Va ieși soarele și pe strada ta, trebuie doar să ai răbdare!

Pești


Primești propuneri financiare de unde te aștepți mai puțin. Le iei în considerare și chiar te gândești să te reorientezi profesional. Sfatul astrelor este să nu iei decizii în grabă și să cântărești bine toate aspectele.
 
E o perioadă de liniște în cuplu, în care vă bucurați unul de altul ca la începuturi.
Aveți mici proiecte împreună: bricolați, împodobiți casa pentru Sărbători sau mergeți în vizite. Sunteți acel cuplu drăguț care dă speranțe tuturor că dragostea adevărată chiar există.
 
Peștii singuri nu mai vor o relație. Vor doar distracție și ajung la concluzia că fiecare om are mai multe jumătăți, cel puțin ei sigur au mai multe, drept pentru care le caută pe toate.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod