Horoscopul dragostei pentru săptămâna 5-11 decembrie: Vărsătorul dă din una în alta!

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!
Vărsătorii vor să-i facă persoanei iubite o surpriză și ajung la o criză relațională.
 
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 5-11 decembrie

Berbec

 
Ai, în sfârșit, curajul de a vorbi sincer si deschis cu partenerul/partenera și să spui ce nu îți place, ce ți-ai dori și cum ai vrea să funcționeze lucrurile între voi. Acest lucru va da un boost de fericire relației voastre. Va fi o discuție grea, dar rezultatele vor fi uimitoare. Veți fi mai uniți ca niciodată.
 
Berbecii singuri se bucură de compania prietenilor și cunosc oameni noi. S-ar putea să ajungă la concluzia că nu e momentul potrivit pentru o relație acum, așa că scopul principal rămâne distracția.
 

Taur

 
Aveți mici neînțelegeri din cauza banilor și acest fapt vă afectează dinamica de cuplu.
Nu trebuie să fiți ranchiunoși, nu veți face decât să pierdeți timp prețios, în care ați fi putut rezolva deja toate problemele.
 
Taurii singuri se bucură de un succes fulminant și fac cuceriri pe linie. Din nefericire, însă, nici una din persoanele cucerite nu este pe placul lor…
 

Gemeni

 
Vă faceți planuri pentru Sărbători, liste de cadouri, liste de cumpărături, iar partenerul/partenerul îți face bucuria de a te lăsa să fii ”șeful” în această poveste, lucru care te bucură nespus de mult pentru că, în final, alegi ce vrei fără discuții îndelungate.
 
Gemenii singuri trec printr-o schimbare de paradigmă în ceea ce privește relațiile și fac anumite ajustări în comportamentul lor.
Succesul nu va întârzia să apară!
 

Rac

 
Te bucuri de cea mai armonioasă perioadă din acest an în cuplu. Trăiți împreună o bucurie datorită unui eveniment fericit din familie și vă bucurați împreună de compania celor apropiați.
 
Racii singuri traversează o perioadă confuză, dominată de tristețea singurătății. Trebuie să ridici capul și să te uiți cu atenție în jur - vei descoperi că nu ești singur/ă.
 

Leu

 
Ai decis sa nu te lași afectat/ă de niciun eveniment care nu te privește și nu te afectează direct, iar partenerul/partenera te poate acuza că ești rece și insensibil/ă. 
 
În viața Leilor singuri, s-ar putea să apară, în sfârșit, cineva care să le sucească mințile și să-i cucerească instantaneu.
Rațiunea Leilor nu va ceda în fața unei cuceriri, așa că nu e niciun pericol! Totul va trece prin filtrul gândirii!
 

Fecioară

 
Vii după o perioadă în care planul profesional a avut prioritate în viața ta și acum ai, în sfârșit, timp și pentru cuplu. Îi vei pregăti o surpriză partenerului/partenerei din dorința de a recupera timpul în care ai cam neglijat relația voastră.
 
Fecioarele singure au poftă de distracție și nu ratează nicio oportunitate de ieșit în oraș și nicio invitație la vreo petrecere. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod