Horoscopul dragostei pentru săptămâna 5-11 decembrie: Vărsătorul dă din una în alta!

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 5-11 decembrie
 
 

Balanță

 
Cineva din trecutul tău ar putea apărea acum la ușa ta, iar relația actuală va avea de suferit. Apariția acestei persoane care a însemnat foarte mult pentru tine te poate tulbura, ceea ce nu te va ajuta deloc în relația de cuplu. Ai grijă cum gestionezi situația!
 
Balanțele singure descoperă o lume nouă: cea a aplicațiilor de dating. Au evitat până acum să apeleze la asta, dar totul are un început.
 

Scorpion

 
Vrei o schimbare în viața de cuplu. Ți se pare că a intervenit monotonia, deși îți e teamă ca nu cumva să fie chiar o nepotrivire de caractere și să atragă după sine și alte schimbări, Te gândești să faceți ceva împreună sau să vedeți un terapeut de cuplu.
 
Scorpionii singuri sunt dornici de aventură și nu duc lipsă de oportunități, de aceea se bucură din plin de libertatea pe care o au.
Cunosc persoane interesante in această săptămână, dar nu se lasă cuceriți.
 

Săgetător

 
Pasiunile comune au potențialul de a suda sau sabota un cuplu. Vă ciondăniți pe tema unei pasiuni comune cu partenerul/partenera și nici unul din voi nu e dispus să cedeze. Va trebuie să cedezi la timp, înainte să fie prea târziu.
 
Săgetătorii singuri vor fi cuceriți de cineva în această săptămână. Deși nu ai în plan să investești acum timp într-o relație, s-ar putea să nu poți da înapoi. Chimia dintre voi va fi extraordinară!
 

Capricorn

 
Nu cădeți deloc la înțelegere în activitățile zilnice și relația de cuplu stă pe un butoi cu pulbere.
Dacă până acum ai făcut eforturi să faci compromisuri, acum nu mai ești dispus/ă să lași de la tine. Lucrurile vor escalada și numai cu foarte mult tact pot fi aplanate.
 
Capricornii singuri se bucură de libertatea care le place atât de mult! Tânjesc după o poveste de dragoste ca-n filmele romantice și sunt nemulțumiți că nu au parte de ea, deși nu fac nimic în acest sens.
 

Vărsător

 
Unde dai si unde crapă! Ai vrut să-i faci persoanei iubite o surpriză, ai fost prins în fapt și acest lucru a creat suspiciuni. De la o surpriză s-a ajuns la o criză relațională.
Singura variantă e să fii deschis/deschisă și să spui totul cu lux de amănunte.
 
Vărsătorii singuri trec printr-o perioadă depresivă și au câteva zile cam grele. Va ieși soarele și pe strada ta, trebuie doar să ai răbdare!
 

Pești

 
E o perioadă de liniște în cuplu, în care vă bucurați unul de altul ca la începuturi. Aveți mici proiecte împreună: bricolați, împodobiți casa pentru Sărbători sau mergeți în vizite. Sunteți acel cuplu drăguț care dă speranțe tuturor că dragostea adevărată chiar există.
 
Peștii singuri nu mai vor o relație. Vor doar distracție și ajung la concluzia că fiecare om are mai multe jumătăți, cel puțin ei sigur au mai multe, drept pentru care le caută pe toate.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod