Regina, în ultimele ei luni de viață, bombardată cu apeluri telefonice de Prințul Harry, care îi cerea bani

În ultimele ei luni de viață, regina Elisabeta a II-a a încercat să-i convingă pe Prințul Harry și pe tatăl său să-și vorbească, după ce Prințul Charles a încetat să mai răspundă apelurilor telefonice ale acestuia, prin care îi cerea bani.
Se spune că Harry, în vârstă de 37 de ani, și-ar fi „bombardat” bunica cu apeluri, atunci când aceasta, din cauza înrăutățirii mobilității, a trecut la sarcini mai ușoare și era mai puțin ocupată.

Regina l-a trimis pe Harry să ceară bani de la Charles

 

Se spune că Majestatea Sa – care, în ultimele luni de viață, s-a retras de la sarcinile majore, lăsându-l pe Charles să se ocupe de majoritatea afacerilor după moartea soțului ei, Prințul Philip – nu a putut și nu a vrut să facă față cererilor lui Harry.

Și când ea l-a întrebat pe fiul ei, Charles, moștenitorul tronului, de ce acceptă doar e-mailuri de la Harry, dar nu și apelurile telefonice, se spune că Charles a răspuns: „Pentru că nu sunt o bancă”.

O sursă din interiorul casei regale a dezvăluit: „Defuncta Regină a fost întotdeauna fericită să vorbească cu Harry, dar când a cerut bani, ea a spus: De ce nu vorbești cu tatăl tău?

„Harry i-a spus bunicii sale că Charles nu-i mai preia apelurile.
Asta în timp ce Charles a insistat că fiul său trebuie să-i dea e-mail, în schimb. Membrii familiei, inclusiv William, au încetat să mai vorbească cu Harry când au aflat despre contractul privind cartea lui de memorii, temându-se că ceea ce au spus ei, la un moment dat, ar putea ajunge tipărit.

Aceste zvonuri vin după afirmațiile privind apelurile telefonice încordate între tată și fiu, în timpul discuțiilor... Megxit, când Harry și soția sa au părăsit familia regală.

Surse apropiate lui Charles insistă, totuși, că acesta „își iubește mult ambii fii”.
 

Ducii de Sussex pretind că sunt independenți financiar

 

Harry și Meghan, duci de Sussex, pretind că sunt independenți financiar, după ce au renunțat la îndatoririle regale, pentru a trăi în America, unde au încheiat contracte de mai multe milioane de lire sterline cu Netflix și Spotify.
 
Harry a primit un avans de 17,5 milioane de lire sterline pentru cartea de memorii Spare, care va fi lansată pe 10 ianuarie – ca parte a unei oferte de 35 de milioane de lire sterline pentru o serie de patru cărți, celelalte trei urmând a fi scrise.

Se presupune că are, de asemenea, un loc de muncă ca Chief Impact Officer pentru firma Better Up din Silicon Valley.

Dar și-a dezamăgit tatăl în interviul cu Oprah Winfrey din martie 2020, susținând că „a fost tăiat din punct de vedere financiar”.

Acest lucru se întâmplă în ciuda înregistrărilor financiare ale palatului care arată că tatăl său i-a oferit 2 milioane de lire sterline în anul financiar 2020/21.

Dar, potrivit ultimelor informații apărute în presă, Charles nu ar fi plătit bani din fondurile Ducatului de Cornwall în ultimul an.

Acum Charles este rege, are acces la sume mari de bani prin proprietatea privată a Ducatului de Lancaster, în timp ce William deține sforile pentru gestionarea Ducatului de Cornwall.
 

 
Harry și Meghan au cheltuieli mari 

 
 
Dar Harry și Meghan au costuri în creștere, inclusiv plata agenților de securitate, onorarea ipotecii lor de 9,5 milioane de dolari, în Montecito, și o preferință pentru avioanele private.

Vorbind, în martie, la o televiziune americană, Harry a mărturisit că, de regulă, dimineața, la micul dejun, vorbește în mod regulat cu bunica lui.

El a spus: „Avem o relație cu adevărat specială.
Vorbim despre lucruri despre care ea nu poate vorbi cu nimeni altcineva.”

Un purtător de cuvânt al lui Charles a spus, în această vară, că Harry și Meghan sunt „independenți financiar”.

Familia Regală a fost zguduită, recent, când Netflix a lansat un trailer de 60 de secunde pentru serialul documentar în șase părți al cuplului, intitulat ”Harry & Meghan”.

Oamenii din interior cred că trailerul a fost difuzat în mod deliberat pentru a sabota călătoria de trei zile a Prințului și Prințesei de Wales la Boston, săptămâna trecută.

William și Kate sunt acolo pentru schemele de finanțare a Premiului Earthshot de 50 de milioane de lire sterline, pentru a ajuta la salvarea planetei.
 


Politicieni britanici, deranjați de serialul de pe Netflix

 
 

Un deputat conservator i-a calificat pe ducele și ducesa de Sussex drept „patetici”, după atacul lor, la Netflix, asupra familiei regale.

Deputatul din Insula Wight, Bob Seely, a amenințat chiar că va începe discuțiile pentru a-i retrage titlurile lui Harry, astfel încât să fie „domnul Windsor”.

El a spus pentru TalkTV: „Nu știu ce s-a întâmplat rău în viața lor, doar cred că sunt această pereche jalnică, narcisică, indulgentă, este îngrozitoare.
De ce naiba îi permitem să-și păstreze titlurile dacă urăște această țară și urăște monarhia?”
Dacă aș avea timp, l-aș aduce pe un membru privat, Bill, care să-i spună că dacă vrei să urăști monarhia, ești domnul Windsor – fă jogging, ocupă-te de carieră și vezi de viața ta.”

 
5 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod