Horoscopul săptămânii 5-11 decembrie: Săgetătorii singuri vor cunoaște pe cineva în aceste zile

Horoscopul săptămânii 5-11 decembrie 

Balanță


Nu poți trăi fără bani puși de-o parte, iar acum va fi nevoie să-ți cheltuiești rezerva, lucru care nu îți va fi deloc pe plac. Ai încredere în tine și concentrează-te pe ceea ce faci pentru a reuși să-ți completezi din nou ”pușculița”.

Cineva din trecutul tău ar putea apărea acum la ușa ta, iar relația actuală va avea de suferit. Apariția acestei persoane care a însemnat foarte mult pentru tine te poate tulbura, ceea ce nu te va ajuta deloc în relația de cuplu.
Ai grijă cum gestionezi situația!
 
Balanțele singure descoperă o lume nouă: cea a aplicațiilor de dating. Au evitat până acum să apeleze la asta, dar totul are un început.

Scorpion


E o săptămână bogată în oportunități financiare și asta îți aduce o incredibilă bună dispoziție. Trebuie doar să ai grijă și să nu îți iei mai multe angajamente decât poți duce. Alege să dai curs numai proiectelor pe care știi sigur că le vei onora.
 
Vrei o schimbare în viața de cuplu.
Ți se pare că a intervenit monotonia, deși îți e teamă ca nu cumva să fie chiar o nepotrivire de caractere și să atragă după sine și alte schimbări, Te gândești să faceți ceva împreună sau să vedeți un terapeut de cuplu.
 
Scorpionii singuri sunt dornici de aventură și nu duc lipsă de oportunități, de aceea se bucură din plin de libertatea pe care o au. Cunosc persoane interesante in această săptămână, dar nu se lasă cuceriți.

Săgetător


Achiți, în sfârșit, toate datoriile și te bucuri de libertate.
Nu mai ai rate, carduri de credit, nici datorii la prieteni și te simți, într-un final, un om împlinit. Nici nu știai că achitarea datoriilor îți va aduce asemenea trăiri.
 
Pasiunile comune au potențialul de a suda sau sabota un cuplu. Vă ciondăniți pe tema unei pasiuni comune cu partenerul/partenera și nici unul din voi nu e dispus să cedeze. Va trebuie să cedezi la timp, înainte să fie prea târziu.
 
Săgetătorii singuri vor fi cuceriți de cineva în această săptămână.
Deși nu ai în plan să investești acum timp într-o relație, s-ar putea să nu poți da înapoi. Chimia dintre voi va fi extraordinară! (Articolul continuă pe pagina următoare...)
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod