poliţişti

Gestul frumos al unor poliţişti: Au ajutat un tânăr sărac care făcea naveta pe jos noaptea

Duncan şi Keffer, ofiţerul care a crezut în el, ajutându-l să nu mai facă naveta pe jos


După ce l-a dus pe Duncan acasă cu maşina, Keffer s-a dus la secţie, le-a spus tuturor despre acest caz şi le-a cerut superiorilor permisinea de a-l ajuta cumva pe tânărul care făcea naveta pe jos.

Din fericire, poliţia avea un excedent de fonduri în cont, iar superiorii au fost de acord să-l folosească pentru a-l ajuta pe Duncan. Tânărul a fost surprins când poliţiştii l-au căutat, în noaptea următoare, la serviciu şi i-au adus o bicicletă cu care să se deplaseze, scurtându-i naveta la doar 50 de minute.

Dar poliţiştii nu s-au oprit aici.

Ofiţerul Keffer a lansat o campanie pe platforma online GoFundMe pentru a-l ajuta pe Duncan să-şi ia o altă maşină. După ce a strâns peste 42.000 de dolari, tânărul a preferat să-şi repare Volkswagen-ul Passat, ia cu banii rămaşi şi-a ajutat familia şi şi-a cumpărat cărţi pentru şcoală.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Martie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Besche pe 20 Mar 2017, 20:40
    .

    Pai daca si-a luat Passat ! Daca-si lua Toyota sau Honda,nu mai avea probleme ! Morala : Ia-ti Passat,ca face bine la sanatate !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod