A strâns 5 ani capace de sticle ca să-şi decoreze bucătăria cu ele. Rezultatul e spectaculos - FOTO

Un bărbat s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul: a strâns mii de capace de la sticle de băuturi şi le-a folosit pentru a-şi redecora barul din bucătărie.
Mai întâi, a fost ideea. Omul s-a gândit că ar fi interesant să aibă un bar cu un blat multicolor, decorat cu capace de bere. Zis şi conceput, pentru că până la partea cu făcutul i-a luat ceva timp. Ca să strângă fix 2.530 de capace, i-a luat de 5 ani şi asta cu ajutorul familiei şi al prietenilor, dar a meritat - rezultatul este impresionant.

După ce a strâns numărul calculat de capace necesare, a început faza de execuţie a proiectului. Aranjarea capacelor într-un mod care să producă efectul de curcubeu a durat peste patru ore şi a consumat mulţi nervi şi răbdare, pentru că de câteva ori a trebuit să strice tot şi să o ia de la capăt.


După toată munca de Sisif pentru aşezarea precisă a capacelor, el a turnat cinci straturi de răşină specială, transparentă, iar după ce substanţa protectoare s-a uscat, a rezultat un bar original, care atrage atenţia oriunde ar fi montat. Un loc perfect pentru începerea unei conversaţii sau a unei petreceri, notează Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod