Danubius Health Spa Resort - cadrul perfect pentru vacanta de Paste

O mini-vacanta de sarbatorile pascale inseamna mai mult timp petrecut cu persoanele dragi. In acest an, lasa gazdele  Danubius Health Spa Resort  sa se ocupe de rasfatul vostru, pana la ultimul detaliu.  Pentru ca oferta speciala de Paste se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, cateva zile petrecute aici se pot transforma intr-o experienta de neuitat.

Iata in ce consta rasfatul: 3 nopti cazare in camera dubla standard, in regim de demipensiune; pranz festiv de Paste; acces nelimitat la centrul Spa.

Acesta contine: bazine cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternanta pentru picioare, bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala după sauna, camera de relaxare, sala de fitness si halate de baie; in zilele de 15 si 16 aprile, programe de divertisment tematice si atelier de creatie pentru copii: vanatoarea de oua, incondeierea oualor, foto club, casuta iepurasului; 16 aprilie: expozitie de mestesuguri si targ de bunataturi si obiecte traditionale din Tinutul Sarii, teatru pentru copii si concert trupa blues.
Danubius Health Spa Resort Sovata - Pret pachet / persoană: 810 Lei; Supliment single: 300 Lei. Danubius Health Spa Resort Bradet - Pret pachet / persoana: 870 Lei; Supliment single: 360 Lei. Reduceri pentru copii: pana la 4 ani gratuitate, de la 4 la 12 ani - 50% reducere din pretul unui adult. Oferta este valabila in perioada 14–17 aprile 2017.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod