Bunicul face lucuri trăsnite: Se distra în spatele nepoatei în timp ce ea se filma dansând

video

O fată s-a filmat în timp ce dansa, fără să ştie că bunicul său se ţinea de şotii, imitând-o. Înregistrarea amuzantă a devenit virală pe internet.

Nu-i pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte. Cam aşa au stat lucrurile cu micul show pregătit de o fată care s-a filmat în timp ce dansa, fără să-şi dea seama că în spatele ei cineva făcea spectacolul mai interesant.

La început, fata face câteva mişcări, urmată imediat în planul secund de bunicul ei. După câteva clipe, ea se întoarce, iar bărbatul încetează repede dansul şi se preface că şterge masa. "Bunicule!", exclamă fata. Apoi ea dansează din nou, iar bunicul o ia de la capăt, încercând să imite mişcările nepoatei.

Nu trece mult timp şi fata realizează din nou că în spatele său se întâmplă ceva - bunicul nu se poate stăpâni. "Iar?!", întreabă fata uimită că nu poate scăpa de el.

Clipul, care pare filmat într-o ţară din America Latină, a devenit viral pe reţelele de socializare. "Bunicul are un ritm bun", a scris cineva. "Fata nu dansează rău, dar trebuie să recunoaştem că bunicul ei este mai bun", a comentat altcineva.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod