Ce purtam de 8 martie? Rochii ce iti vor amplifica feminitatea!

"Fericirea o face pe o femeie frumoasa, iar dragostea o face fericita. Dragostea este adevaratul fard al femeii", spunea Baudelaire. Ce sarbatorim mai exact de 8 martie? Femeia in toate rolurile ei sociale de fiica, sora, iubita, sotie, mama; femeia care este puternica, ambitioasa, care munceste cu pasiune pentru a-si atinge telurile propuse, dar care este totodata fragila sau nesigura si are o nevoie de constanta de apreciere, afectiune si dovezi de iubire!

Evident, dupa Ziua Indragostitilor, 8 martie este o ocazie importanta pentru a celebra iubirea si feminitatea.

Fie ca sarbatoresti cu prietenele sau iesi in oras la o intalnire romantica, vestimentatia pentru o astfel de ocazie trebuie tratata cu o atentie deosebita pentru ca in aceasta zi tu, femeia esti cea mai importanta!

Considerata a fi piesa vestimentara care defineste femeia in plenitudinea ei, rochia este cea care ne face sa ne simtim unice, seducatoare, elegante, distinse, sexy sau chiar irezistibile. Deci iata cateva rochii pe care trebuie sa le porti de 8 martie! Little black dress, se va afla mereu in tendinte, este eleganta si nu se va demoda niciodata! O poti purta primavara in numeroase combinatii vestimentare: cu un trench si pantofi cu toc gros la birou, cu o jacheta din piele si botine la o iesire in club, cu sandale cu barete subtiri si un clutch, la restaurant.

Din nou in tendinte, rochia din catifea are un farmec si o putere de seductie aparte.
Un simbol al luxului discret, o rochie din catifea nu isi va pierde niciodata valaorea putand fi reinterpretata prin accesorizare sezon de sezon. Intr-o abordare contemporana catifeaua in combinatie cu broderia pretioase (prezenta in colectia "Velvet Touch by Athena Philip") adauga un plus de senzualitate aparitiei tale.

Rochia din dantela are o regula de aur: nu trebuie sa lase prea mult vederii! Purtata corect, este sexy, sofisticata si flateaza orice silueta! Negrul reprezinta o varianta sigura, dar daca vrei sa indraznesti opteaza si pentru nuante de bordo sau verde ce vor da un aer fresh aparitiilor tale vestimentare!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod