Ce să porți pentru ca talia ta să pară mai îngustă. 7 idei

Ce să porți pentru ca talia ta să pară mai îngustă. 7 idei

Talia îngustă este simbolul frumuseții feminine, iar câteva trucuri și reguli vestimentare te pot ajuta să o pui în evidență. Iată ce să încerci

Pantaloni și fuste cu talie înaltă

Din fericire, piesele vestimentare cu talie înaltă sunt de câțiva ani buni în tendințe. Iar partea cea mai bună este aceea că astfel de piese vestimentare sunt ideale pentru a accentua talia. Alege-le pe cele care ajung imediat deasupra buricului, pentru a atrage atenția asupra celei mai înguste zone a taliei.  


Dungile verticale

Ai auzit probabil că dungile orizontale amplifică volumul și te fac să pari masivă. Dar la polul opus se află dungile verticale, pe care le poți purta pentru a crea un efect de alungire și, prin urmare, de subțiere a taliei.


Pantalonii largi

Pantalonii de tip palazzo, numiți astfel pentru că sunt largi și oferă impresia unor coloane, te ajută să creezi un contrast puternic între volumul din zona picioarelor și talie. Prin comparație cu pantalonii largi, talia ta va părea foarte îngustă.


Croiala de tip peplum

Inspirată din moda anilor '40, croiala de tip peplum reușește să definească foarte bine talia, motiv pentru care revine în tendințe în fiecare an. Materialul mulat pe talie, continuat apoi cu o zonă evazată creează rapid iluzia unei talii subțiri.


Rochiile cu inserții

Un truc foarte util, care a putut fi observat pentru prima dată în cadrul costumelor de baie. O astfel de rochie, în două culori, include un contur al corpului dintr-un material într-o culoare închisă.
Redefinește în acest fel trăsăturile corpului și te ajută să obții iluzia unei talii foarte înguste.



Rochia petrecută

Acest model de rochie este o altă alegere perfectă pentru a obține un efect de talie îngustă. Ai la dispoziție foarte multe modele și materiale din care poți alege, dar pentru a amplifica efectul de talie subțire, optează pentru cele cu un cordon subțire și fără detalii care creează volum în zona taliei.



Jachetele cu cordon

Paltoanele, jachetele sau trenciurile cu cordon sunt opțiunea perfectă de haine pentru a-ți pune talia în evidență. Este necesar să alegi modele care atunci când sunt încheiate cordonul se așază exact pe talie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod