5 piese vestimentare care îți definesc stilul

Femeile folosesc stilul vestimentar ca o modalitate prin care se pot exprima. După cum afirmă specialiștii, cele două aspecte majore care definesc stilul vestimentar al unei persoane sunt paleta de culori și stilul personal.
Atunci când vine vorba de alegerea paletei de culori, ar trebui să te gândești la concepte precum contrastul, luminozitatea versus culorile nude, nuanțele puternice. Iar atunci când vrei să-ți definești stilul, poți alege câteva piese vestimentare specifice. Iată care sunt acestea!

Ce piese vestimentare îți conturează stilul?


Haina


Porți această piesă vestimentară pe tot parcursul sezonului de iarnă. Un palton negru lung de lână sau cașmir este accesoriul perfect pentru funcționalitate și modă. Iar o haină umflată cu pene de gâscă este perfectă dacă prețuiești comoditatea mai mult decât orice altceva.
Un palton roșu poate indica faptul că persoana care îl poartă este îndrăzneață și încrezătoare, pe când o jachetă supradimensionată îți va da un aer șic.

Cămașa albă


Există atât de multe de modele de cămăși albe cu nasturi, încât versiunea pe care o alegi se poate potrivi perfect stilul tău vestimentar. Cămășile albe pot fi din bumbac, in și alte materiale. Pot fi mulate sau mai largi, perfecte pentru a fi purtate sub un sacou sau un pulovăr. 

Pantofii


Multe femei au câteva stiluri de pantofi, pentru a se potrivi condițiilor meteorologice și stilului pe care îl adoptă în diferite situații. De la cizmele călduroase de iarnă la sandalele cu bretele perfecte pentru zilele de vară.
Ești genul care poartă tocuri în fiecare zi, pentru un look clasic și elegant? Tocurile pot crea probleme de sănătate, însă dacă trebuie neapărat să adopți un stil clasic și conservator, reprezintă alegerea cea mai bună. Pe de altă parte, o pereche de încălțări cu talpă joasă în culori vesele poate indica un simț artistic dezvoltat. Adidașii îți pot da un look sportiv.

Blugii


Alegerea blugilor este, cu siguranță, un element care îți poate defini stilul. Gândește-te ce diferență există între o pereche de blugi largi, cu tăieturi, și o pereche de blugi skinny, negri.
Nu ți se pare că indică două stiluri foarte diferite aceste piese vestimentare asemănătoare? Dacă îți dorești un aspect mai serios, este recomandat să mergi pe varianta blugilor negri, pe când blugii într-o culoare mai deschisă îți pot da un look sportiv și urban.

Eșarfa de mătase


O eșarfă de mătase poate da culoare unui outfit și nu este doar pentru femeile care merg la prânz la un restaurant elegant. Poți alege o eșarfă care conține două culori neutre și o culoare care se regăsește în nuanța ochilor tăi.
Poți personaliza modul în care o porți cum vrei - în jurul gâtului, pe mânerul genții sau chiar și la blugi.
iulia-mirica
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corinaaap pe 9 Mar 2017, 11:09
    Rochii de dama

    Eu una indemn femeile sa aleaga rochii de dama cat mai des

    0
    0

  • corinaaap pe 9 Mar 2017, 11:08
    Haine de dama

    Chiar este important sa gasim acele haine de dama care ne definesc ca persoana! Cu cat te simti mai bine in pielea ta, cu atat vei avea rezultate mai bune pe orice plan

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod