Cum să porţi bluza cu mânecă tip clopot? 7 combinaţii interesante

Bluza cu mâneca tip clopot este la mare căutare anul acesta. Ca să ştii cum să porţi bluza cu mânecă tip clopot, iată cele mai reuşite combinaţii pe care le poţi face!
Pregăteşte-te că anul acesta revine în forţă bluza cu mâneca tip clopot. Chiar dacă nu eşti obişnuită cu ele trebuie să ştii că dacă faci cele mai potrivite combinaţii vei începe să te îndrăgosteşti de această piesă vestimentară inedită. Nu trebuie să te sperie acele mâneci deosebite pentru că tocmai acest detaliu va fi cel care va da ţinutei tale o notă aparte, simplitate şi eleganţă.

Iată câteva combinaţii reuşite recomandate de site-ul purewow.com pe care le poţi face ca să incluzi cu succes bluza cu mânecă tip clopot în garderoba ta:

Cu pantaloni din piele şi un palton



Dacă vei combina o bluză cu mâneci tip clopot cu pantaloni din piele şi un palton vei obţine un look chic potrivit atât pentru birou, cât şi pentru o ieşire în oraş.

 

Cu blugi skinny şi o pereche de tocuri statement


Este o combinaţie foarte reuşită şi te îndrăgosti de-a dreptul cu bluza cu mânecă tip clopot din catifea. Astfel cu blugi skinny şi tocuri statement o vei pune în valoare mai bine.

 

Cu o fustă midi şi un palton supradimensionat

 

Aceasta este o combinaţie foarte reuşită pentru femeile care adoră să se îmbrace stilat în viaţa de zi cu zi. Mânecile tip clopot de la bluza pe care o alegi vor da o notă aparte întregii ţinute.

Cu o rochie lejeră cu decolteu adânc


Vei obţine un look relaxat şi este o soluţie bună să scoţi o rochie banală din anonimat cu ajutorul bluzei cu mâneca tip clopot.

 

Cu pantaloni strâmţi din piele întoasă



Ca să obţii un look inspirat şi relaxat, combină o bluză cu mânecă tip clopot cu pantaloni strâmţi din piele întoarsă sau alt material care te inspiră.

 

Cu blugi fără tiv şi pantofi cu toc


Un look curat, elegant şi stilat care este foarte uşor de purtat. Va merge de minune cu pantofii din piele întoarsă.

 

Cu o fustă scurtă şi cizme peste genunchi


Este una dintre cele mai bune combinaţii dacă adori cizmele peste genunchi. Bluza cu mânecă tip clopot va pune în valoare ţinuta ta.

Poţi să încerci această combinaţie şi cu o fustă creion. Mizează pe combinaţii de culori inedite şi vei obţine un look stylish.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod