7 tendințe de la New York Fashion Week pe care să le incluzi în ținutele tale

7 tendințe de la New York Fashion Week pe care să le incluzi în ținutele tale

Săptămâna Modei de la New York, care s-a încheiat pe 17 februarie, a adus în prim-plan nu doar creațiile pentru toamnă - iarnă 2017 ale unor designeri de top ai lumii, ci și trendurile momentului în ceea ce privește stilul casual.
Invitații care au participat la aceste prezentări importante sunt o sursă excelentă de inspirație în ceea ce privește trendurile momentului. Descoperă câteva dintre tendințele acestui an, propuse de purewow:

Culorile saturate

Culorile primare, precum verde, roșu, albastru și nuanțele saturate, intense, iau locul anul acesta trendului minimalist care a dominat 2016. Dacă anul trecut culorile neutre au avut un cuvânt important de spus în modă, în 2017 nuanțele puternice vor fi dominante.
Asociază un top într-o culoare intensă cu o pereche clasică de blugi, iar efectul va fi unul impresionant.verde

Costumele

Costumele formate din sacou și pantaloni se numără printre cele mai interesante tendințe ale momentului. Au putut fi observate atât pe podiumul de prezentare, dar și în rândul invitaților prezenți la defilări. Alege-le pe cele în culori puternice sau cu imprimeuri inedite. Și asociază-le cu tricouri sau topuri simple, pe gât, pentru a le oferi un look casual, deloc pretențios.costum pantaloni

Tricourile cu logo-uri

După un 2016 minimalist, în care totul a fost cât mai simplu și delicat, anul acesta logo-urile și imprimeurile masive se întorc în forță. Cea mai simplă metodă de a le include în ținutele tale este cu ajutorul tricourilor.
Cele cu un aspect vintage îți oferă un plus de originalitate. 
tricou logo


Motivele florale

Primăvara este asociată cu aceste imprimeuri, dar trendul prezentului este cel al motivelor florale izolate, masive. Alege piese decorate cu o singură floare masivă, în locul celor cu motive florale mărunte. 
imprimeu floral

Aplicații și ecusoane

Aplicațiile realizate din bucăți de materiale, dar și insignele sau ecusoanele prinse pe haine se numără, de asemenea, printre trendurile ușor nonconformiste ale momentului. Partea bună este că îți poți realiza singură o piesă vestimentară în acest stil.
jacheta cu aplicatii

Ghetele cu talpă joasă

A apus vremea tocurilor înalte. Acum îți poți asorta chiar și fustele cu bocanci cu talpa joasă.
Confortul și naturalețea domină moda momentului, astfel încât devin tot mai populare încălțămintea și accesoriile comode, ușor de purtat.
ghete cu talpa joasa

Gențile compacte

Anul acesta se poartă gențile mici. Dar atunci când trebuie să porți ceva mai multe lucruri cu tine, alege gențile compacte. Au forme bine definite, sunt rezistente și ușor de purtat. Confortul și eficiența domină moda anului 2017.
posete compacte 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod