cum sa porti negru in tinute stylish

Cum să porţi negru în ţinute stylish

O ţinută all black poate să fie complet transformată dacă pui accent pe accesorii. O combinaţie negru cu alb nu va fi niciodată demodată. Vezi cum să porţi negru fără să fie plictisitor!
Cu ajutorul câtorva reguli elementare poţi să porţi negru fără să devină plictisitor şi să obţii o ţinută stylish. Iată câteva trucuri oferite de BrightSide care te ajută să te simţi minunat în negru:


Accent pe pantofi, geantă, accesorii

O ţinută all black va fi inedită şi stylish dacă o combini cu o culoare vie. Un clutch, o pereche de pantofi sau accesoriile sunt cele mai bune metode a revigora ţinuta all black şi de a-i adăuga o pată de culoare.


Alege ţinutele lejere

Hainele negre foarte strâmte pot să scoată în evidenţă anumite defecte pe care vrei să le ascunzi. De aceea, atunci când optezi pentru negru este de preferat să alegi hainele uşoare, lejere şi mai vaporoase.



Combină texturile

Negru permite combinarea anumitor texturi care vor constitui o ţinută stylish. De exemplu, poţi să combini o pereche de pantaloni cu bumbac cu un top din mătase, o fustă conică din piele cu un maiou din satin şi un pulover din lână.


Alb cu negru va fi mereu o combinaţie câştigătoare
cum sa porti negru in tinute stylish

O combinaţie în care vei arăta mereu stylish este alb cu negru, însă materialele trebuie să fie de cea mai bună calitate. Dacă ai astfel de piese vestimentare în garderobă, combinaţiile rezultate vor fi mereu elegante şi stylish.



Pune accent pe machiajul ochilor


Când porţi negru este foarte important să accentuezi ochii. Nu trebuie neapărat să foloseşti un ruj roşu dacă acesta nu te reprezintă, poţi să apelezi la culorile nude/peach pentru a obţine un machiaj natural.


Poartă la gât o culoare care te prinde bine la faţă
cum sa porti negru in tinute stylish

Dacă ţi se pare că tenul tău este palid atunci când porţi negru, apelează la un truc genial care va schimba acest lucru. Poartă un colier statement/o eşarfă/un guler detaşabil într-o culoare care te prinde la faţă.



Combină negru cu o culoare vie

Poartă piesele vestimentare negre în combinaţie cu altele în culori precum galben, roşu, verde smarald şi albastru regal pentru a obţine o ţinută stylish care va atrage toate privirile.


Dantela neagră

Are un efect spectaculos şi va da o tentă gotică-sexy ţinutei tale. Piesele vestimentare negre cu dantelă merg de minune cu ceva din piele şi un jerseu lejer.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod