10 lucruri din garderoba unui bărbat care le enervează pe femei

10 lucruri din ținuta unui bărbat care le enervează pe femei

Sunt unele piese vestimentare din garderoba bărbaților pe care femeile le detestă. Indiferent cât de sexy este cel care le poartă, aceste haine și accesorii afectează grav imaginea unui bărbat în ochii unei femei.

Iată câteva astfel de lucruri purtate de bărbați pe care femeile le consideră oribile, potrivit brightside.me:

Un tricou cu decolteu adânc

Gulerul în forma V este considerat sexy de cele mai multe femei, dar tricourile sau bluzele cu guler foarte larg, care lasă la vedere a mare parte a pieptului arată ieftin și vulgar.

Pantaloni prea scurți

Pantalonii scurți care se opresc mult deasupra genunchilor sunt greu de acceptat pentru cele mai multe femei. Nu e deloc sexy să vezi picioarele păroase ale unui bărbat expuse aproape complet în spații publice.Pantaloni prea scurti

Tricouri cu sloganuri și glume proaste

Un tricou cu un mesaj banal, cu o glumă învechită sau cuvinte fără noimă nu este cea mai bună soluție de a atrage atenția. Este o idee mult mai bună să porți ceva de bună calitate decât un tricou cu un mesaj plictisitor.Tricou cu mesaj

Șlapi

Șlapii ar trebui purtați, atât de femei, cât și de bărbați, numai pe plajă. Nu își au locul sub nicio formă într-o ținută de oraș.
Slapi

O vestă de costum purtată peste tricou

Acest trend, menit să ofere un plus de stil unei ținute simple formată din pantaloni și tricou, este un eșec total. Femeile nu consideră acest look ca fiind atrăgător, ci mai degrabă ridicol.


vesta

Curele cu cataramă masivă

Curelele late și cu cataramă impunătoare sunt definiția unui stil vestimentar învechit și de prost gust. Dar o curea clasică, cu o cataramă discretă, se va integra perfect în orice ținută.
Curea cu catarama

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 23 Nov 2016, 15:48
    Cu unele nu sunt de acord

    Pantalonii scurti sunt frumosi. Insa depinde cu ce ii asortezi. Mie imi plac, mai ales daca tipul are ce sa arate.. Hai sa nu devenim babute mult prea devreme. Bunicii ii placeau barbatii in izmene. Mie nu.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod