Cum să-ți reziste volumul părului mai mult?

Ai un păr subțire și lipsit de volum? Nu știi la ce soluții să apelezi pentru a-ți întări firul de păr și pentru a-i reda volumul?
Există câteva secrete și tehnici care te pot ajuta să-ți reziste volumul părului mai mult. Indiferent dacă este vorba despre o nouă tunsoare sau anumite produse special create pentru a reda volumul părului, poți găsi o soluție personalizată pentru nevoile fiecărei persoane. Mai jos, am enumerat câteva lucruri pe care le poți lua în calcul atunci când încerci să stimulezi rezistența și frumusețea firelor de păr. Iată care sunt acestea!

4 sfaturi pentru a reda volumul părului

1. Alege o coafură sau tunsoare ce oferă volum


Părul creț sau ondulat îți va da instantaneu un plus de volum. O tehnică sănătoasă, care nu implică folosirea căldurii, presupune aplicarea spumei pentru volum pe părul curat și umed, după care poți împleti lejer părul. Se lasă să se usuce, se desfac cozile împletite, după care trece-ți degetele ușor prin el și te poți lăuda cu niște bucle lejere, care îi oferă volum părului.

2. Protejează-ți părul de factorii termici


Este recomandat să folosești un produs protectiv pentru păr, de fiecare dată când apelezi la ajutorul uscătorului, ondulatorului sau plăcii de păr. Aceste produse speciale creează o barieră între părul fin și căldura de la instrumentele pe bază de căldură. Poți folosi produsele acestea ca pas final, după ce aplici produsele de volum. 

3. Adaugă volum la rădăcina părului


Adăugarea volumului la rădăcina părului este una dintre cele mai bune modalități prin care poți crea iluzia unor fire de păr sănătoase și groase. Usucă-ți ușor părul cu uscătorul și aplică un produs care oferă volum la rădăcini. Acest lucru te poate ajuta să eviți lipirea firelor de păr de scalp. Poți folosi și un ondulator sau bigudiuri pentru a adăuga volum. Doar asigură-te că îți protejezi părul cu ajutorul unui protector termic.

4. Folosește produse de îngrijire dedicate părului lipsit de volum


Șampoanele pentru părul lipsit de volum reprezintă alegerea cea mai potrivită pentru părul fin și subțire. Aceste șampoane curăță ușor firele de păr, fără a lăsa reziduuri nedorite, și ajută părul să aibă mai mult volum. Gama Schauma NATURE MOMENTS oferă șamponul Schauma Nature Moments Provence Herbs & Lavender, care valorifică proprietățile benefice ale lavandei și ierburilor de Provence, în ceea ce privește stimularea rezistenței naturale și sănătății părului. Cu ajutorul acestor produse, părul fără volum și firele subțiri de păr vor fi curățate și își vor recăpăta volumul. Cu ajutorul acestui produs, părul fără volum și firele subțiri de păr vor fi curățate și își vor recăpăta volumul.
Schauma Nature Moments Provence Herbs & Lavender
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod