10 perechi de pantofi pe care orice femeie ar trebui să le aibă

10 perechi de pantofi pe care orice femeie ar trebui să le aibă

Pantofii animal print, dar și cei într-o nuanță nude nu trebuie să-ți lipsească. Pot fi integrați cu ușurință într-un număr impresionant de ținute
Descoperă și celelalte tipuri de pantofi clasici, pe care trebuie să îi ai:

Cizmele negre clasice

Fie că le preferi pe cele până la nivelul genunchilor sau pe cele mai lungi și mai sexy, cizmele negre din piele se numără printre piesele esențiale pe care orice femeie trebuie să le dețină. Sunt foarte practice și se integrează cu succes în ținutele casual de iarnă. Alege-le pe cele cu tocul mic și investește mai mult în aceste încălțări pe care le poți purta câțiva ani la rând.



Balerinii

Nu există pantofi mai practici și mai utili decât balerinii. Sunt foarte comozi, ușor de purtat și te salvează în zilele în care știi că ai foarte mult de mers pe jos sau de stat în picioare.
Alege o pereche de foarte bună calitate, din piele, într-o nuanță ușor de asortat cu orice ținută.
Balerini

Pantofii animal print

Fie că este vorba de pantofi cu toc, balerini sau espadrile, stilul animal print este esențial în orice garderobă. O pereche de pantofi cu un astfel de imprimeu îi va oferi instant un plus de feminitate unei ținute.



Pantofii nude cu toc

Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestor pantofi este acela că te ajută să obții un efect de picioare alungite, fiind alegerea perfectă pentru minione. De asemenea, se potrivesc cu absolut orice ținută, casual sau elegantă.
Optează pentru o nuanță nude care se potrivește tonului pielii tale.



Pantofii negri cu toc

O pereche de pantofi absolut esențială. Indiferent dacă îi preferi pe cei stiletto sau pe cei de tip pumps, pantofii negri cu toc se vor dovedi extrem de utili atât pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru cele office sau de seară. Și pentru că sunt atât de importanți în garderoba ta, ai grijă să alegi o pereche de foarte bună calitate. Este o investiție pe termen lung pe care nu o vei regreta.
Pantofi negri cu toc

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod