Anei Maria Cornea recomanda rosu pasional pentru o tinuta perfecta de seara

Atat feminina, cat si puternica, culoarea rosie simbolizeaza caldura, foc, pasiune, entuziasm si curaj. Fiind o culoare intensa ce naste sentimente extreme precum pasiune, putere, dar si conflict, designerul roman, Ana Maria Cornea, iti vine in ajutor si te invata cum sa porti rochia rosie astfel incat sa-ti pui in evidenta cele mai de pret atuuri.

Din noua sa colectie, Glam Diva, Ana Maria Cornea a selectat cateva rochii deosebite de un rosu pasional, potrivite atat pentru o petrecere sofisticata, dar si pentru o seara speciala in doi.
Acestea sunt realizate din materiale si texturi fine precum matase, satin si tul diafan, completate armonios de unicitatea insertiilor pretioase sub forma de arabescuri, dantelarii, broderii, paiete cusute pe dantela, dar si a elementelor geometrice aplicate pe umeri, bust si talie.

Rochiile lungi Athena si Dahlia reprezinta un statement indraznet, iar accesorizate corespunzator pot rezulta un look clasic si seducator. Purtand o rochie rosie, te vei transforma intr-o adevarata femme fatale, o femeie care este in acelasi timp sexy, eleganta si sofisticata.

Rochiile midi, Gia si Camila contureaza discret talia si ascunde proeminenta soldurilor, oferind un look feminin, delicat, dar si indraznet.
Pentru ca rochia sa fie piesa de rezistenta a outfit-ului, optati pentru accesorii simple si discrete ce cresc interesul si contrastul, insa fara a atrage foarte mult atentia asupra lor.  Atunci cand vine vorba de alegerea perechii ideale de pantofi, trebuie sa aveti in vedere evenimentul la care participati. Pentru o intalnire sau un eveniment formal, optati pentru culori precum nude, argintiu, auriu, sau chiar rosu, ce vor oferi tinutei aerul sofisticat ideal acestei ocazii. De asemenea, alegeti o geanta plic de mici dimensiuni.
Ca si in cazul pantofilor, culorile potrivite sunt auriu, argintiu sau nude.

Produsele din colectia Glam Diva semnate Ana Maria Cornea se regasesc in Galeria Designerilor Romani, magazinul Cocor, in magazinele din Constanta, Sibiu, Cluj si Brasov, dar si pe www.anamariacornea.com sau alte magazine online.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod