Modă. Cele mai sexy ţinute ale Sofiei Vergara. Inspiră-te!

Starul din serialul de succes "Modern Family" şi comedia "Hot Pursuit" este o apariţie senzaţională pe covorul roşu la toate evenimentele la care participă.

Cu o siluetă impecabilă la cei 42 de ani ai săi şi zâmbetul său larg cu care ne-a obişnuit, Sofia a devenit rapid una dintre cele mai iubite actriţe de Hollywood. Iar rolul Gloriei din serialul de comedie Modern Family i-a adus şi titlul de cel mai bine plătită actriţă de comedie din prezent, potrivit revistei Forbes.

Cel mai recent film al său, comedia Hot Pursuit, în care joacă alături de Reese Witherspoon, a fost lansat pe 8 mai 2015 şi s-a bucurat de un real succes şi de încasări impresionante la nivel internaţional.

Şi în ceea ce priveşte viaţa personală Sofia are motive de mândrie. Iubitul său, actorul Joe Manganiello, a cerut-o în căsătorie în ziua de Crăciun, anul trecut.

1 din 8

Rochiile de tip sirenă, care îi accentuează formele sexy, se numără printre alegerile preferate ale vedetei latino. La gala premiilor Emmy 2015, vedeta şi-a făcut apariţia într-o rochie roşie sirenă, cu detalii din dantelă aplicată, o creaţie Vera Wang.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod