Vanilla Ice divorţează. Cum arată acum rapperul care domina topurile în '90

Vanilla Ice, al cărui nume real este Robert Van Winkle, s-a despărţit de soţia lui pentru că aceasta îl înşela.

16 ani a fost căsătorit celebrul rapper. Practic, mai mult a durat mariajul său decât muzica cu care a cucerit lumea la începutul anilor '90.

Ajuns acum la 48 de ani, Vanilla Ice redevine oficial un bărbat singur. Căsnicia sa este de domeniul trecutului - el s-a despărţit în urmă cu mai mulţi ani de soţia sa, Laura Giaritta, pe care a acuzat-o că îl înşela. Potrivit tabloidului online american TMZ, aceasta a înaintat cererea de divorţ. Ei au două fiice, Dusti Rain, în vârstă de 18 ani, şi KeeLee Breeze, de 16 ani.



Vanilla Ice, al cărui nume real este Robert Van Winkle, şi Laura Giaritta s-au căsătorit în 1997. În 2011, el s-a mutat din reşedinţa familiei, situată în oraşul Wellington (statul Florida), după ce a aflat că soţia îl înşeală.

Divorţul este ultima bătaie de cap pentru cântăreţul devenit star de reality show. Conform cotidianului britanic Daily Mail, el a fost arestat în 2008, în urma unui incident petrecut în Palm Beach, Florida, sub acuzaţia că şi-a lovit soţia cu pumnii şi cu picioarele.
Vanilla Ice a susţinut atunci că doar şi-a împins consoarta şi a scăpat cu faţa curată după ce un vecin a declarat în instanţă că a fost o dispută verbală, cazul fiind clasat ulterior.

Anul trecut, rapperul a reuşit să evite punerea sa oficială sub acuzare, în statul Florida, după ce a încheiat o înţelegere cu procurorii americani în ancheta în care era acuzat de furt. El a fost de acord să efectueze 100 de ore de muncă în folosul comunităţii şi să plătească o despăgubire de 1.333 de dolari unui vecin al său din Lantana.

Potrivit înţelegerii sale cu procurorii, suma reprezintă contravaloarea unor obiecte de mobilier şi a unor echipamente pentru piscină pe care le-ar fi sustras din reşedinţa vecinului său.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod