Pop Accessories de la Sephora - accesorii care nu sunt doar accesorii

Mask Party The Big Night Out Survival Kit -  Petrecerile de Revelion și 1 ianuarie se anunță animate … Pentru a te pregăti și a limita urmele acestor nopți frenetice (mai ales într-o perioadă a anului în care pielea nu este în cea mai bună formă) ne vom folosi de acest set SOS conceput de Made in Sephora. Presupune o rutină de înfrumusețare simplă și eficientă pentru îngrijire din cap până în picioare, înainte și după o petrecere: un patch pentru nas cu efect de purificare, pe bază de cărbune, mască de față pe bază de ceai verde cu efect de matifiere, mască uniformizantă pentru conturul ochilor conținând perle, mască hidratantă pe bază de trandafiri, pentru buze, mască hidratantă pentru mâini cu aloe vera și mască revigorantă cu lavandă pentru picioare.

Un program personalizat și plin de sfaturi de primă importanța.

4-in-1 nail tool -  Mai întâi piliți și conturați forma unghiei, apoi neteziți suprafața acesteia, șlefuiți-o și faceți-o să strălucească. Nu aveți nevoie de mai multe accesorii: această pilă în evantai, ultra completă, face toată treaba!

The Konjac Sponge Duo - Set of 2 Konjac Sponge -  1 burețel de curățat, 1 burețel pentru purificat! Cu acest set de bureței Konjac 100% naturali, ai grijă de pielea ta, curățând porii în profunzime și exfoliind ușor pielea.

Mini încălzitor reutilizabil -  Nu doar că este foarte șic, dar încălzește delicat timp de 30 de minute.
Practic și ușor de transportat, se poartă în poșetă și se introduce în mănuși (sau nu) pentru a încălzi mâinile înghețate în orice moment.

The All-In One Sponge Kit - Set of 2 foundation sponges -  Concepute după practicile profesioniștilor în machiaj din backstage, acești bureței asigură un rezultat profesionist și natural în același timp. Dacă unul permite aplicarea pe zonele cel mai dificil accesibile (buretele de precizie), celălalt asigură contraste modelate perfect (burete de conturare).
Detaliul care face diferența: nuanța lor trandafirie foarte festivă.

Mini vibrating duck - Mini rățoi vibrant -  Ștrengar, dar discret și elegant, acest rățoi emblematic (cu aspect înnoit pentru sărbătorile de Crăciun) va încânta femeile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod