Campionatul Internațional de Extensii de Gene-Lash Fest 2019 - 22-24 octombrie, Ballrooms by Bamboo

 “Campionatul Internațional de Extensii de Gene-Lash Fest 2019” va fi organizat anul acesta in Bucuresti, in perioada 22-24 octombrie, in incinta locatiei Ballrooms by Bamboo, unul dintre partenerii evenimentului. Prima competitie de acest gen a fost sustinuta in Romania in anul 2017, cand s-a bucurat de un real succes, reunind nume mari din domeniu in cadrul unui eveniment care a situat Romania pe scena marilor creatori internationali de frumusete.  

La campionat vor participa cei mai faimosi tehnicieni de extensii gene din lume, fie in calitate de jurati, fie in calitate de concurenti, pentru a-si dovedi maiestria lucrarilor si a face schimb de experienta. Acest eveniment original din industria infrumusetarii este organizat de catre Corina Turcoman, initiatoarea brandului “Karina LashMaker”, Trainer Internațional, MASTER Trainer recunoscut de către cea mai mare Academie de Beauty din lume, cu sediul in SUA și jurat în cadrul Campionatelor Internaționale de extensii gene.

Campionatul International de Extensii Gene contribuie la cresterea notorietatii profesiei de tehnician aplicare extensii gene, dar si la calitatea acestor servicii, printr-un schimb de experienta original si creativ.

Termenul britanic de “lashmaker” inglobeaza insasi esenta acestei meserii creatoare de frumusete.

Sustinerea evenimentului in Romania reprezinta ocazia ideala de a promova atat talentele autohtone, cat si sponsorii romani pe segmentul de infrumusetare, care pot participa ca parteneri la eveniment. Tehnicienii care vor lua parte la concurs vor promova propriile branduri, vor deprinde tehnici noi si vor afla secrete de la ceilalti stilisti de gene. Astfel, vor creste semnificativ sansele acestora de a pune bazele propriei afaceri in domeniu sau de a se angaja la saloane renumite din Romania si din Europa.

Participantii la Campionatul International de Extensii de Gene

La Campionatul International de Extensii de Gene de la Bucuresti, din perioada 22-24 octombrie, pot fi concurenti toti lash stilistii interesati, daca au cursuri de specialitate pe categoria la care vor sa concureze. Brandurile renumite de beauty sunt invitate, de asemenea, sa participe, in calitate de sponsori si parteneri, pentru a sustine frumusetea si talentele in domeniu.

Concurentii se pot inscrie pentru una dintre categoriile de mai jos:
- «JUNIOR» Junior – cu experiența de lucru de pana la un an
- «MASTER» Master –cu experiența de lucru de 1-3 ani (fara a fi castigat alte competitii)
- «PROFESSIONAL» Professional – stilisti de gene cu experiența de lucru de mai mult de 3 ani (fara a fi castigat alte competitii), precum și Masterii cu o experiență mai mică de 3 ani, dar cu locuri premiante în competiții
- «EXPERT» Expert – cu o experiența de lucru de peste 3 ani, premianti in competitii similare
- «ELITE» Elita–jurati ai campionatelor de profil, trainer din centrele de formare, studiouri si scoli de gene, precum si trainer cu predare privata, indiferent de durata experientei de lucru.

Castigatorii vor fi desemnati de catre o echipa renumita de traineri internationali, unii dintre cei mai buni lashmakers din lume. Iata mai jos lista lor si tara de provenienta: Maria Trifomova- Rusia; Ksenia Okis- Ucraina, Larisa Tanase- Romania, Samantha Salzano- Italia, Bahadir Bozkurt- Turcia, Sevda Bozkurt- Turcia, Monica Ostrowska – Suedia, Malgorzata Dolinska- Franta, Yana Polishchuk- Rusia, Oksana Poralova- Ucraina, Lidia Bivol- Franta, Patrycja Pawlowska- Polonia, Marina Trifonova- Rusia, Karina Tihonova- Ucraina, Claudia-Rita Bacs-Eichhorn- Germania, Matei Sybel -Italia, Thu Heinze- Germania, Elena Rusaleva- Grecia, Renata Fodor-Csutir- Ungaria, Kasia Szelagowska- Polonia.

Programul evenimentului

La Campionatul International de Gene participantii se pot inscrie pentru una sau mai multe nominalizari de aplicare extensii gene. Astfel, in ziua de 22 octombrie vor avea loc concursurile Extensii de Gene 1D, 2 D, 8D-12D, precum si cele de Microblading si Classic Brow Men. In 23 octombrie se vor organiza concursurile Extensii Gene 3 D, 4D-7D, Henna Brow, precum si cele de Laminare Gene si Powdering.

Ultima zi a Campionatului va fi dedicata concursurilor de Extensii Gene 2D+L, Classic Brow Women, Extensii Gene 3D+Color si de Laminare Sprancene. Tot in 24 octombrie va avea loc si gala de premiere si petrecerea de la finalul evenimentului. La finalul competitiei participantii vor avea sansa sa socializeze cu trainerii din juriu, pentru a afla ultimele noutati in domeniul stilizarii genelor. Toti cei care iau parte la Campionatul International de Gene vor primi atat diplome de participare, cat si premii consistente din partea sponsorilor, printre care se numara Karina Lashmaker si pA.NI.

Campionatul International de Extensii de Gene va fi organziat in Bucuresti, la Ballrooms by Bamboo, din Strada Tuzla, nr 50, o locatie ideala pentru a celebra frumusetea si talentul creativ. Zeci de tehnicieni vor face schimb de experienta si de know-how, pentru dezvoltarea si promovarea unui domeniu de beauty in plina ascensiune. Pasionatii de extensii de gene nu trebuie sa rateze acest eveniment, pentru a-si face remarcat talentul la nivel european.
Partener media: eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod