Vanilla Ice divorţează. Cum arată acum rapperul care domina topurile în '90

 

Cântăreţul şi-a recunoscut vinovăţia, însă acuzaţiile formulate pe numele său au fost retrase, iar infracţiunea va fi ştearsă din cazierul său, după ce s-a obligat să achite toate obligaţiile care îi revin în urma acordului.

În dreptul american, furtul calificat reprezintă o infracţiune care se pedepseşte cu cinci ani de închisoare şi o amendă de 5.000 de dolari, relatează Mediafax.

Vanilla Ice a declarat în momentul arestării sale că incidentul a fost "exagerat". El a fost acuzat de vecinul său şi de spargere de locuinţă, însă acuzaţia nu a fost niciodată formulată în mod oficial.

Vanilla Ice, în vârstă de 47 de ani, este celebru mai ales pentru piesa "Ice, Ice, Baby", care a fost unul dintre hiturile anului 1991.

Printre albumele lansate de Vanilla Ice se numără "Hooked" (1989), "To the Extreme" (1990), "Extremely Live" (1991), "Hard to Swallow" (1998), "Bi-Polar" (2001), "Hot Sex" (2003), "Vanilla Ice Is Back!" (2008), "WTF" (2011). A fost recompensat cu două American Music Awards, în 1991, când a fost nominalizat şi la premiile Grammy şi a câştigat şi un People's Choice Award, pentru materialul "Ice, Ice Baby", notează Medifax.

Vanilla Ice a concertat şi în România, în 2007, la festivalul de muzică Coke Live, organizat pe insula Lacul Morii din Bucureşti.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod