Serena Williams, atacată fiindcă e bărbătoasă: Vedeta răspunde cu poze îndrăzneţe

Deseori e acuzată că are un fizic masculin şi că jocul său se bazează doar pe forţă. În replică, Serena a pozat în chiloţi, ca să arate că nu-i este ruşine cu corpul ei.

Serena n-a ezitat niciodată să-şi folosească forţa pentru a se impune pe terenul de tenis. Şi are puterea unui uragan! Câteodată ai impresia că atunci când serveşte îngroapă mingea în zgură - parcă ar trage cu tunul! Tot mai multe voci din lumea sportului îi contestă victoriile, strâmbând din nas pentru că jocul ei se foloseşte foarte mult de forţa superioară cu care îşi pune adversarele în situaţii-limită.

Mai direct sau mai pe ocolite, i s-a reproşat, şi nu de ieri, de azi, că este prea bărbătoasă pentru tenisul feminin.

Pe lângă ea, Stefi Graff şi Navratilova par nişte balerine care alunecă graţioase, spun contestatarii campioanei americane.

Da, Serena n-a excelat niciodată la capitolul artistic, pentru că nu poate, nu se pricepe să fie graţioasă şi, în plus, nu asta contează pe teren; în sport contează să te impui prin orice mijloc permise de regulament. Iar dacă forţa ca de tun este avantajul ei, atunci nu va lua niciodată degetul de pe acest trăgaci. În plus, forţa ei se îmbină perfect cu inteligenţa, pentru că în tenis fiecare punct trebuie gândit şi muncit, nimic nu este garantat.

În faţa celor care sunt de părere că are un corp de bărbat, Serena Williams nu dă înapoi.
Tenismena în vârstă de 35 de ani a realizat un pictorial pentru publicaţia The Fader magazine, în care îşi arată formele generoase. Ea a pozat în chiloţi, apărându-şi corpul şi sexualitatea, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Întrebată de reporter despre percepţia publicului asupra sexualităţii sale, câştigătoarea trofeului ESPY pentru cea mai bună jucătoare de tenis în 2016 a răspuns: "Ştii, mereu s-a spus: <<Este prea puternică>>. Apoi <<este prea sexy>>, apoi din nou: <<E prea puternică>>.
Aşa că întreb şi eu: puteţi să vă hotărâţi?."


"Dar oricum ar fi, nu-mi pasă ce aleg să spună. Eu sunt eu şi nu mă voi schimba", a punctat vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod