Cum arată Gillian Anderson la 47 de ani: Vedeta din „Dosarele X“ se simte bătrână şi urâtă

Actriţa mărturiseşte că nu înţelege de ce a fost considerată un sex-simbol, pentru că ea nu se simte o femeie frumoasă.

Cu 20 de ani în urmă, era inclusă în topul FHM celor mai sexy 100 de oameni din lume. Astăzi, se poate spune că Gillian Anderson arată minunat pentru o femeie care se apropie de 50 de ani.

Vedeta din "Dosarele X" nu se consideră însă o mare frumuseţe. Nu s-a simţit un sex-simbol aşa nici în perioada de apogeu a carierei sale, cu atât mai puţin acum. "Niciodată n-am înţeles asta. Habar n-aveam despre ce vorbea lumea. Când am auzit, am fost şocată...", a mărturisit ea într-un interviu publicat în această lună de Harper's Bazaar.

Actriţa a vorbit şi despre cum a perceput trecerea anilor, spunând cu sinceritate că nu se percepe frumoasă, dimpotrivă: "Uneori nu mă gândesc deloc la asta.

Am zile în care mă simt bătrână, urâtă, tot tacâmul. Iar atunci dorm mai mult, las să treacă starea asta şi nu-mi mai pasă", a dezvăluit ea.

Mărturisirea pe care Gillian a făcut-o vine după ce ea a spus, într-un alt interviu, acordat revistei People, că nu-şi va face nicio intervenţie estetică. Totuşi, vedeta nu a vorbit în termeni absoluţi: "La 47 de ani, mă simt destul de puternică, aşa că nu-mi voi face vreo operaţie estetică, dar ştiu că sunt o femeie încrezută.
M-am tot gândit în ultimii zece ani şi cred că dacă aş încerca ceva mai puţin invaziv atunci aş putea să trec mai uşor această graniţă."


"Nu vreau să spun niciodată. Nu vreau să fiu ipocrită în legătură cu asta", a adăugat ea.

Gillian a ţinut să transmită că este necesar ca societatea să-şi schimbe percepţia asupra frumuseţii feminine şi să încurajeze mai mult procesul de îmbătrânire naturală, în loc să-l trateze negativ, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod