Gillian Anderson

Gillian Anderson, de la „Dosarele X“ la agentul 007: Poate fi o femeie următorul James Bond?

Fanii cred că a venit vremea ca agentul 007 să fie o femeie şi au propus-o pe Gillian Anderson după ce Daniel Craig a refuzat să-l joace iar pe James Bond.

88 de milioane de euro. Atât i-au oferit studiourile MGM lui Daniel Craig pentru a-l interpreta în două filme pe James Bond. Şi cu toate astea, actorul britanic a fost de neclintit. El declarase presei încă de anul trecut, după lansarea ultimului film din serie, "Spectre", că mai bine își taie venele decât să îl întruchipeze din nou pe agentul 007.

După ce presa a anunţat că starul nu va mai fi James Bond, fanii au început să-şi dea cu părerea pe Twitter despre cine va fi înlocuitorul lui.

Printre favoriţi se numără de ani buni actorul Idris Elba, mulţi socotind că celebra franciză cinematografică are nevoie de o schimbare puternică pentru a-şi păstra succesul. Dar despre el se scrie de ani buni că-i va lua locul lui Craig şi până acum nu s-a întâmplat nimic. Sătul de aceleaşi speculaţii, Elba a declarat în noiembrie anul trecut că nu mai doreşte să mai audă de acest subiect: "Destul e destul. Nu mai vreau să vorbesc despre asta."

Tom Hiddleston (35 de ani), cunoscut pentru rolurile din "Thor", "Avengers" sau "Crimson Peak", are şi el şanse mari la fel ca şi Tom Hardy, un alt star al filmelor de acţiune, bine cotat în acest moment.
Dar Hiddleston e greu de prins acum, pentru că are un program foarte încărcat la teatru şi în televiziune, pe lângă filmările pentru producţii importante, precum biopicul "I Saw The Light". Iar în 2017 va fi ocupat cu al treilea film din seria "Thor", e greu de crezut că el poate prelua un alt rol de acţiune care necesită foarte mult timp şi o pregătire consistentă, precum şi turnee de promovare, notează site-ul dailydot.com.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod