Agentul 007, de nerecunoscut: James Bond arată ca un bunic

Când nu filmează, Daniel Craig (47 de ani) îşi arată vârsta şi nu mai are nimic din aspectul impunător al celui mai temut spion.

În rolul lui James Bond, actorul britanic e irezistibil. Calm, puternic, imbatabail, Daniel Craig reprezintă tipul ideal pe care orice femeie şi l-ar dori lângă ea. Dar în viaţa de zi cu zi, el arată cu totul altfel şi nu are nicio legătură cu spionul sexy şi dur de pe marele ecran.

Starul a fost fotografiat miercuri, la Londra, în timp ce se îndrepta spre studiourile postului de televiziune BBC, iar apariţia sa i-a surprins pe toţi cei care l-au văzut. Cu părul tuns scurt, cu ochelari care îi dădeau un aer îmbătrânit şi cu un cardigan pe sub jachetă, starul părea un pensionar inofensiv.

Cotidianul britanic Daily Mail remarcă faptul că el pare să fi slăbit după ce a filmat pentru "Spectre", cea mai nouă producţie din seria cinematografică "James Bond".

Daniel Craig a mers la BBC pentru a acorda un interviu în avanpremiera lansării filmului său. Potrivit informaţiilor vehiculate recent în presa internaţională, actorul doreşte să părăsească franciza cinematografică în care s-a remarcat timp de un deceniu. El a spus într-un interviu că s-a săturat de acest rol. "Mai degrabă aș sparge paharul acesta și mi-aș tăia venele", a declarat starul, în luna iulie, pentru revista Time Out.
"Gata. Tot ce vreau e să merg înainte", a adăugat el.

Potrivit variety.com, Craig va reveni pe Broadway anul viitor și va juca în "Othello", în regia lui Sam Gold. Actorul s-a arătat entuziasmat să lase în urmă această serie, el revenind astfel pe scena de teatru după spectacolele 'Betrayal' din 2013 și producția "A Steady Rain", în care a jucat alături de actorul australian Hugh Jackman.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod