Dosarele X: Gillian Anderson şi David Duchovny, sărut în văzul lumii - VIDEO

Cei doi actori s-au sărutat pe scenă, în timpul unui concert pe care starul hollywoodian l-a susţinut marţi seară, la New York, pentru a-şi promova albumul de debut, "Hell Or Highwater".

Potrivit cotidianului Daily Mail, citat de Mediafax, protagoniştii serialului "Dosarele X/ The X Files" au şi cântat împreună în timpul acestui concert, care a avut loc în clubul newyorkez The Cutting Room.

David Duchovny, în vârstă de 54 de ani, însoţit de Gillian Anderson - colega lui din distribuţia serialului "Dosarele X" - şi de Madeleine Martin - interpreta fiicei sale din serialul "Californication" - a interpretat câteva piese de pe albumul său de debut, un material discografic folk-rock ce include 12 cântece.

Gillian Anderson, în vârstă de 46 de ani, a urcat pe scenă şi l-a întrebat în mod direct David Duchovny: "Putem să cântăm împreună ceva muzică adevărată, te rog?".

"Ai vrea să cântăm o piesă anume, te rog?", i-a răspuns starul american.

"Da. Ştii piesa «Helpless»?", a răspuns actriţa.

Gillian Anderson s-a apropiat de fostul ei coleg din "Dosarele X" şi l-a sărutat pe gură, după care cei doi actori au interpretat împreună un cover al cântecului "Helpless" de Neil Young.

După încheierea piesei, cei doi actori s-au sărutat din nou, relatează ziarul menţionat de Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod