Serban Copot l-a imitat la perfectie pe Jim Carrey

Serban Copot si-a surprins in mod placut fanii printr-o prestatie excelenta imitandu-l pe Jim Carrey si interpretand cunoscuta piesa “Somebody To Love”, de pe coloana sonora a filmului The Cable Guy. Artistul nu doar ca a cantat asemenea celebrului actor, cu vocea subtiata, dar a dovedit ca este un actor foarte talentat, facand grimasele si jocul scenic efervescent al vedetei de la Hollywood.

A fost una din cele mai solicitante prestatii scenice ale lui Serban Copot de la “Te cunosc de undeva”, in special pentru ca modul de a interpreta piesa a fost plin de acute greu de realizat, si pentru ca a trebuit sa se miste energic pe scena si sa respecte dansul extravagant din film.
Publicul l-a vrut pe Serban castigator si i-a trimis sute de mesaje de felicitare.

Tare bine ti-a iesit personajul acesta, Serban! Chiar ti s-a potrivit 100%, probabil acesta este unul dintre motivele pentru care te-ai descurcat excelent. Pe cuvant, parca ai fi fost un student sarguincios la actorie, care se pregateste pentru un examen de admitere (treapta, ceva maret). Ai talent cu caru'”.

Serban le-a multumit pentru toate aprecierile si a subliniat ca in emisiune nu exista invidie printre concurenti.
“Dragilor, notele sunt doar o conventie la Te Cunosc De Undeva. Distractia si show-ul sunt pe bune! Am colegi foarte talentati si ma bucura fiecare transformare pentru ca suntem o echipa. Chiar nu e loc de ranchiuna! Pace!”, le-a transmis artistul pe pagina lui de socializare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod