Meghan Markle

Meghan Markle, gafă de etichetă: A uitat un detaliu amuzant

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2018
Ducesa de Sussex a comis o gafă vestimentară la sosirea în Tonga.

Aflată în vizită oficială în Regatul Tonga, alături de soţul ei, prinţul Harry, Meghan Markle a făcut o gafă vestimentară la sosirea pe aeroportul Fua’amotu, spre amuzamentul celor prezenți.

Îmbrăcată într-o splendidă rochie roșie, care a furat privirile tuturor, Meghan Markle s-a remarcat când a coborât din avion și printr-un detaliu amuzant, la care nu a fost atentă: ea a uitat să îndepărteze eticheta prinsă de tivul rochiei. Probabil faptul că ducesa s-a pregătit în grabă pentru aterizarea în Tonga și faptul că eticheta era roșie, în culoarea rochiei, a făcut-o să treacă neobservată, notează cotidianul britanic Daily Mail.


Fotografii prezenți la sosirea cuplului regal britanic au surprins eticheta care flutura în timp ce ducesa pășea pe covorul roșu, iar gafa a fost semnalată pe Twitter și pe alte rețele de socializare.

 


Meghan şi Harry au fost primiţi cu muzică, ovaţii, baloane şi steguleţe de populaţia din Tonga, unde ei vor petrece câteva zile.

Ducesa Meghan a plecat, pe 15 octombrie, alături de soţul ei într-o vizită oficială de două săptămâni în Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji.

Prinţul Harry a fost numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth.

Anunțul despre sarcina ducesei Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a fost făcut pe 15 octombrie de biroul de presă al cuplului regal. Copilul celor doi duci va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii și se va veni pe lume în primăvara anului viitor.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, după o relaţie de doi ani.


Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Reparatii Frigidere pe 27 Oct 2018, 07:26
    eticheta prinjtesei.

    Bine ca nu sunt o vedeta ca ar fi de scris multe despre mine.l

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod