Lacrimile unui bărbat care și-a pierdut soția: Durul Vinnie Jones nu se poate opri din plâns când vorbește despre iubirea vieții lui - VIDEO

Vinnie Jones și-a făcut un renume din duritatea cu care a luat mereu viața în piept. Dar moartea soției sale, răpusă de cancer, l-a copleșit.

Dragostea poate topi și cel mai dur tip, are puterea asta. Iar când tipul este Vinnie Jones, e clar că aici nu se aplică teoriile ieftine pe care le vântură "experții" în relații.

Vinnie a fost mereu un tip tare ca o stâncă. Un golan pus pe harță care n-a dat niciodată înapoi când venea un moment de "care pe care". Brutal, nesăbuit și pus pe distracție, n-avea nimic în cap.

Îl știu ca pe un cal breaz cei care l-au înfruntat în teren, când era fotbalist: pumni, înjurături, amenințări, lovituri cu talpa direct pe tibie - tot tacâmul. A dat în ei fără milă.

Îl știu toți cei care l-au înfruntat prin baruri și pe stradă, unde Vinnie i-a pus la pământ cu pumnii, cu sticle azvârlite drept în țeastă și sărind pe ei cu picioarele.

Și îl știu și cei care l-au văzut în filme ("Swordfish", "Snatch", "Jocuri, poturi și focuri de armă") - tipul cu care nu-i de glumit și care rezolvă treaba cu un cap în gură. Sau cu un glonț.

Ăsta era Vinnie Jones - genul cu care nicio femeie întreagă minte nu s-ar încurca. Doar Tanya l-a înțeles și l-a iubit, pentru că i-a găsit latura sensibilă, pe care lumea n-o cunoștea. Se potriveau. La fel cum nicio femeie n-ar fi stat cu el, puțini bărbați ar fi stat cu ea în tinerețe, când avea probleme de sănătate și era mai mult în spital.

Sufletul-pereche și o viață cu hopuri depășite


Cu 32 de ani în urmă, când Tanya a adus-o pe lume pe Kaley, fiica sa din primul mariaj, i s-a oprit inima în timpul nașterii. Ea avea doar 21 de ani și a stat atunci câteva săptămâni în spital, luptând să trăiască, până când un cardiolog bun a anunțat-o că inima sa nu mai rezista mult.

La șase săptămâni după ce a devenit mamă și după ce a mai fentat moartea de cinci ori, Tanya a avut șansa unui transplant de urgență și a primit inima unui adolescent de 14 ani din Germania.

Operația a durat 12 ore și s-a încheiat cu succes, dar a declanșat și o serie de complicații medicale care aveau să-i afecteze întreaga viață. Medicamentele pe care le-a luat pentru ca noua inimă să nu fie respinsă de organism i-a provocat o afecțiune a rinichilor. Tanya a avut de două ori cancer cervical și o suferit o histeroctomie parțială, astfel că ea și Vinnie nu mai puteau avea copii împreună.



Au trecut prin multe greutăți, dar au avut mereu răbdare unul cu celălalt, mai ales ea. Tanya i-a acceptat firea nebună și i-a iertat ieșirile de derbedeu de la care el nu se putea abține. Mai călca în străchini, dar știa că Vinnie o iubea și o respecta enorm. Ea era sufletul-pereche de care nu concepea să se despartă.  

Citește și: Vinnie Jones și povestea lui de dragoste care a umplut de lacrimi Anglia: Cancerul i-a luat soția după o viață cu multe încercări grele

Tanya l-a scos din lumea lui de golani, dând un sens bun existenței sale, și l-a transformat într-un bărbat respectabil - din fostul fotbalist poreclit "Măcelarul", Vinnie Jones s-a convertit într-un actor popular care are căutare la Hollywood. "Nu-i o fire așa de dură cum cred toți. E foarte vulnerabil și are o naivitate pe care cei din afară n-o observă. Vin are sentimente ca oricine, se supără dacă cineva spune ceva rău despre el în presă sau la televizor.

Nu-i diferit de oricine altcineva în privința asta", spunea Tanya, care a mărturisit că s-a uitat la "Lock, Stock..." de peste 50 de ori doar ca să-l vadă pe Vinnie.

Felicitare de la Tanya


Moartea Tanyei, vara aceasta, l-a secerat, însă, pe Vinnie. Tanya Jones avea 53 de ani și suferea de cancer. S-a stins din viață pe 6 iunie, în locuința sa din Los Angeles, după ce a luptat șase ani cu boala. El i-a stat la căpătâi, iar moartea sa i-a sfâșiat inima.

Cât era el de brutal și de bezmetic înainte, Vin își trădează fragilitatea acum, fără sufletul lui pereche. Într-o înregistrare video emoționantă publicată de Sunday Mirror, Vinnie Jones mărturisește că a plâns în fiecare noapte de atunci și izbucnește în lacrimi în timp ce vorbește despre ultimele zile din viața Tanyei.

"O îmbrățișam și o țineam de mână, iar când s-a dus a fost ca și cum Clopoțica ar fi ieșit din ea și a pătruns în cameră. Asta m-a liniștit", a mărturisit el, cu lacrimi în ochi, adăugând că nu va mai fi niciodată cu altcineva după pierderea soției sale.

Jones, în vârstă de 54 de ani, a acordat interviul în casa de lângă Watford în care a copilărit soția lui și a izbucnit în lacrimi când a citit o felicitare pe care aceasta i-a lăsat-o, pe care era întipărit un mesaj optimist: "Întotdeauna să crezi că ceva minunat este pe cale să se întâmple."



În felicitarea pe care o poartă mereu la el, Tanya a scris: "Pentru dragul meu Vin, ceva minunat mi se întâmplă mereu. E faptul că sunt cu tine.

Tu ești răsăritul meu când mă trezesc. Toată dragostea mea, Tanya."

"Am cedat când am citit-o fiindcă și eu am iubit-o mult"
, a explicat Vinnie.

Actorul a povestit apoi despre o amintire emoționantă din ultimele zile de viață ale soției sale: "Dormea mult, se trezea, apoi adormea iar. Asistentele și doctorii mi-au zis: <<Vorbește mai departe, ea te ascultă>>. A fost un moment când îi vorbeam despre calul ei și ea adormise, apoi dintr-o dată a ridicat mâinile, ca și cum era pe un cal. Ținea pătura ca și cum ținea hățurile. Mă asculta."

"Nu i-am zis că urma să moară"


În ultimele sale zile, Tanya a fost tratată la renumitul spital Cedars Sinai din Los Angeles, iar ultimele ore le-a trăit în casa lor din Los Angeles. "În ultima săptămână de viață, când doctorii spuneau că nu mai pot face nimic, nu i-am zis că urma să moară. Niciodată n-am vorbit despre asta, n-am vrut ca ea să știe", a mărturisit Vinnie, adăugând că în săptămâna aceea a dormit în fiecare noapte la spital, lângă soția lui.



Când ea a murit, Vinnie era împăcat cu ideea: "Știam toți că era sfârșitul, o îmbrățișam toți. Am sărutat-o mult și i-am spus că o iubeam. I-am tot zis: <<Te iubesc, te iubesc>>."

"Am plâns în fiecare noapte"


În 2013, Vinnie a descoperit un melanom cancerigen pe față, la scurt timp după ce Tanya a fost diagnosticată și ea cu cancer de piele. Doctorii cred că boala ei a fost declanșată de medicamentele pe care le-a luat după transplantul de inimă.

Vinnie s-a vindecat, însă organismul Tanyei nu a mai avut putere și pentru această bătălie.

În ultimele luni de viață, ea a fost tot mai rar văzută. În spatele porților curții lor imaculate din Hollywood Hills, cu pavaj din piatră albă și o piscină superbă, puternicul Vinnie a făcut tot posibilul să țină lucrurile la nivelul normal. În fiecare vineri, el făcea grătare cu prietenii și cu familia, pentru ca Tanya să nu se rupă de lume. "Nu-s nici pe departe la fel de curajos ca ea. Oamenii zic că-s tare, dar Tanya e cineva care e tare cu adevărat, nu eu", a spus el.

Vorbind despre viitorul său fără Tanya, Vinnie a spus: "Am plâns în fiecare noapte... sunt singur. Nu plâng de mila mea, mă gândesc cum o să merg mai departe."



Actorul a dezvăluit că a cumpărat un loc în cimitir lângă cel unde a fost îngropată cenușa ei, pentru ca și cenușa lui să fie depusă acolo, când îi va veni vremea.

La sfârșitul interviului, Vinnie a spus încă o dată că nu știe ce va face fără Tanya. Într-un interviu publicat în 2017 de Daily Mirror, el o descria drept "cea mai incredibilă persoană", adăugând: "Cred că suntem perechea perfectă și am fost norocos să o întâlnesc."


Foto: Hepta, Sunday Mirror

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod