Jon Bon Jovi a cules via: Starul rock face vin rosé în sudul Franței

Artistul american și fiul său au cules primii struguri de pe podgoria lor din sudul Franței și urmează să facă vinul mult așteptat


Solistul trupei Bon Jovi se alătură altor vedete care au lansat propriile game de vinuri, precum Drew Barrymore, Fergie, Kate Hudson, Sting, John Legend şi fostul cuplu Brad Pitt - Angelina Jolie.

Pe lângă afacerea în domeniul viticol, Bon Jovi este și fondatorul organizației umanitare Jon Bon Jovi Soul Foundation care își propune să ajute familiile și persoanele aflate într-o situație econimică dificilă.

Prin intermediul unor parteneriate și crearea de programe specifice, fundația lui încearcă să sprijine eforturile comunităților în lupta sărăciei, notează Daily Mail.

Rockerul american a contribuit la finanţarea unui complex imobiliar pentru oamenii săraci din Philadelphia. În aprilie 2014, Bon Jovi a fost prezent la ceremonia de inaugurare a unui complex imobiliar care îi poartă numele, JBJ Soul Homes, compus din 55 de case ocupate de persoane cu venituri mici şi de foşti oameni ai străzii.

Jon Bon Jovi sprijină de mulţi ani construirea de locuinţe la preţuri convenabile în Philadelphia, Newark şi în multe alte oraşe americane.

În 2013, rockerul american a donat 1 milion de dolari fondului special creat de autorităţile din statul său natal New Jersey pentru ajutorarea familiilor afectate de uraganul Sandy în octombrie 2012.

La sfârşitul lunii mai 2013, Jon Bon Jovi a anunţat că a luat hotărârea de a renunţa la onorariul său pentru concertul pe care trupa din care face parte, Bon Jovi, l-a susţinut la Madrid, în contextul crizei economice din Spania, considerând că foarte mulţi fani spanioli nu ar putea să-şi permită să plătească preţul întreg al unui bilet.
Trupa americană a cântat și la Bucureşti în vara anului 2011.

Bon Jovi s-a căsătorit în aprilie 1989, în Las Vegas, cu Dorothea Hurley, iubita lui din timpul liceului. Ei au patru copii: Stephanie, în vârstă de 23 de ani, Jesse James Louis (21 de ani), Jacob Hurley (14 ani) şi Romeo Jon (12 ani).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod