Cât mai stă singur Brad Pitt? O nouă femeie frumoasă în viața lui

După divorțul de Angelina Jolie, presa stă cu ochii pe Brad Pitt. O nouă femeie frumoasă ar putea face parte din viața lui.

Rămas singur după despărțirea de Angelina, Brad Pitt reprezintă un subiect important pentru presa mondenă, dornică să afle dacă acesta are o nouă relație. Până acum, însă, starul i-a ținut în șah pe paparazzi, zvonurile despre el nefiind confirmate.

Daily Mail scrie că Brad Pitt ar avea o relație cu o altă femeie frumoasă și inteligentă, designerul de bijuterii și totodată un guru spiritual Sat Hari Khalsa. Cei doi au fost văzuți în timp ce aveau o discuție serioasă la o gală organizată sâmbăta trecută de basistul trupei Red Hot Chili Peppers, Flea, la Silverlake Conservatory of Music.



Rockerul, pe numele său real Michael Peter Balzary, este bun prieten cu actorul în vârstă de 54 de ani, iar frumoasa blondă Sat Hari Khalsa a mers într-un turneu al trupei Red Hot Chili Peppers, ca "asistentă spirituală", deci îi cunoaște bine pe cei doi, notează cotidianul britanic.
Un alt amănunt interesant este că unele dintre bijuteriile create de Sat au fost purtate de fosta soție a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston.

Cei doi au petrecut mai mult timp împreună, glumind și râzând, susțin martorii citați de Daily Mail.
Alte surse precizează, însă, că ei nu au o relație și nu se aflau împreună la eveniment.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod