Demi Lovato, moment emoţionant: Vedeta a vorbit pe scenă despre boala ei psihică

Demi Lovato a făcut mărturisiri emoţionante pe scenă


Tulburarea bipolară - sau maniaco-depresivă - se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului, notează Mediafax. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.

Staruri precum Catherine Zeta-Jones, Carrie Fisher şi Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, au suferit de această afecţiune psihică.

Fost star al producţiilor Disney pentru copii şi adolescenţi, Demi Lovato a vorbit adeseori într-un mod foarte deschis în public despre lupta ei cu dependenţa de diverse substanţe interzise şi despre alte probleme din viaţa personală, relatând unele dintre aceste evenimente din viaţa ei în mesaje postate pe Twitter.

În august 2017, Demi Lovato a vorbit într-un podcast pentru iHeartRADIO's Label Defiers despre lupta ei cu tulburarea bipolară de care suferă, relatează Daily Mail.
"E ceva ce am, nu ceea ce sunt", a explicat ea. Deşi a reuşit să-şi construiască o carieră de succes, artista a spus că încă este catalogată în mod negativ din cauza afecţiunii sale. "Cred că atunci când oamenii zic despre mine că sunt bipolară e ceva adevărat, sunt bipolară, dar nu-mi place când oamenii folosesc asta ca pe o etichetă", a spus Demi.

"Cred că este foarte important ca oamenii să realizeze importanţa bolilor mentale pentru că e ceva care încă e tabu şi despre care nu se vorbeşte.
Cu cât ştiu mai mulţi oameni despre asta, cu atât mai mulţi găsesc soluţii pentru ceea ce trăiesc"
, a continuat vedeta.

Demi Lovato a mai spus că experienţa cu care se confruntă constituie o platformă pe care poate discuta despre aceste probleme: "S-a întâmplat să mă aflu într-o poziţie din care mai mulţi oameni să-mi audă vocea mai bine decât ar fi făcut-o acum 10-15 ani, aşa că îmi folosesc vocea pentru a face mai mult, nu doar să cânt."


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod