Ciocolată belgiană de Paște din colecția Chocolissimo

Cu ocazia Paștelui, Chocolissimo, unul dintre cele mai mari branduri de ciocolată premium din România, lansează o colecție delicioasă și inedită. Aceasta se remarcă prin modelele speciale de ciocolată de oferit în dar celor dragi.
Sub diferite forme realizate în spiritul acestei sărbători, Chocolissimo pune la dispoziția clienților ciocolată care se distinge prin calitatea deosebită și gustul intens.

Colecția de Paște include combinații delicioase de figurine simpatice, tablete cu arome și adaosuri inedite, cutii elegante cu ouă de ciocolată delicioasă și praline realizate manual. Cele mai noi produse din colecție sunt seturile dulci în ambalaje vesele de sezon.
Acestea includ punguțe cu ouă din ciocolată sau cu diferite creme în interior, figurine în formă de oițe, iepurași și rățuște, dar și brioșe delicioase de Paște.

În această perioadă festivă, clienții pot alege mixuri delicioase din ouă de ciocolată belgiană albă, neagră și cu lapte, umplute cu creme inedite și așezate într-o cutie pastelată, cuib de ciocolată belgiană cu ouă de zahăr, umplute cu cremă fină de nuci, figurine în formă de iepuraș, flori sau ouă decorate.

Pe lângă aceste seturi, Chocolissimo propune și tablete în formă de iepuraș de Paște, din ciocolată albă și ciocolată neagră, decorate cu bucăți de zmeură uscată, migdale, coacăze sau bomboane M&M, dar și ouă din ciocolată belgiană albă, cu un decor original realizat din straturi de ciocolată neagră.


Chocolissimo oferă pasionaților de ciocolată și un produs signature: chocotelegrama, care se poate configura pe Chocolissimo.ro.
Literele din ciocolată, alături de semne de punctuație și imagini imprimate pe ciocolată, pot fi folosite pentru a crea mesaje și urări personalizate de Paște sub formă de chocotelegrame din ciocolată belgiană fină.

Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum și ciocolata decorativă cu simboluri de sezon și nu numai.
Opțiunile de personalizare lasă frâu liber creativității, astfel încât chocotelegramele pot exprima cele mai calde sau ieșite din comun mesaje către cei dragi sau parteneri de afaceri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod